Quantcast
Συνάντηση Κουντουρά με τους εκπροσώπους της «Ελληνικά Υδατοδρόμια» - enikonomia.gr
share

Συνάντηση Κουντουρά με τους εκπροσώπους της «Ελληνικά Υδατοδρόμια»

δημοσιεύτηκε:

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η συνάντηση μεταξύ της αναπληρώτριας  Υπουργού Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, Έλενας Κουντουρά και των εκπροσώπων της Εταιρίας «Ελληνικά Υδατοδρόμια» με θέμα «τον ρόλο των υδροπλάνων στον τομέα του Τουρισμού της Ελλάδας».

Ειδικότερα, στη συνάντηση αυτή έγινε και ειδική μνεία για τις συνέργιες που θα έχουν τα υδροπλάνα με την κρουαζιέρα, δεδομένου ότι η συγκεκριμένη βιομηχανία παρουσιάζει ισχυρές ανοδικές τάσεις τα τελευταία χρόνια στην αγορά της Ελλάδας.

Αξιοσημείωτο είναι δε, ότι τα υδροπλάνα θα μπορούν να εξυπηρετούν με περιηγητικές πτήσεις τους επιβάτες των κρουαζιερόπλοιων,  παρέχοντάς τους ένα μοναδικό τρόπο να δουν και να κρατήσουν στη μνήμη τους τα αξιοθέατα του προορισμού τους.

Μετά τη λήξη της συνάντησης, η αναπληρώτρια υπουργός δήλωσε χαρακτηριστικά  ότι:  «με τα υδροπλάνα ο τρόπος άφιξης των τουριστών στα νησιά  θα διευρυνθεί και θα αναπτυχθεί, καθώς οι τουρίστες θα μπορούν να μετακινούνται γρηγορότερα και ασφαλέστερα προς τα μέρη των διακοπών τους, αλλά και να αυξάνουν τις επιλογές τους σε επισκεψιμότητα προορισμών».

Και συνέχισε λέγοντας ότι αυτό  «θα συμβάλει στην καλύτερη διασύνδεση των νησιών και την εξυπηρέτηση των κατοίκων, ενώ θα  δημιουργηθούν και νέες θέσεις εργασίας».

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.