Quantcast
Συνάντηση Όλγας Κεφαλογιάννη με προέδρους ΞΕΕ και ΗΑΤΤΑ - enikonomia.gr
share

Συνάντηση Όλγας Κεφαλογιάννη με προέδρους ΞΕΕ και ΗΑΤΤΑ

δημοσιεύτηκε:

Με την υπουργό Τουρισμού  Όλγα Κεφαλογιάννη συναντήθηκαν σήμερα ο πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος κ. Γιώργος Τσακίρης και ο πρόεδρος Συνδέσμου των Εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (HATTA) κ. Λύσανδρος Τσιλίδης.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, κατά τη συνάντηση ενημέρωσαν την υπουργό για τις μεταξύ τους συζητήσεις που αφορούν στην προοπτική εγγραφής των επιχειρήσεων μελών τoυ HATTA, στο Επιμελητήριο καθώς και για θέματα που σχετίζονται με την ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού.

Έγινε  αναφορά στη δράση του Επιμελητηρίου και τη συμβολή του στον ελληνικό τουρισμό ενώ τονίστηκε από τον πρόεδρο του ΞΕΕ πώς επιδιώκεται η διεύρυνση της βάσης του Επιμελητηρίου καθώς θα ενισχύσει την αντιπροσωπευτικότητα του.

Εξέλιξη, που θα σηματοδοτήσει και νέα εποχή στην προσπάθειά του για ενίσχυση του ελληνικού τουρισμού.


Η κυρία Κεφαλογιάννη αναφέρθηκε στη σημασία της συσπείρωσης των δυνάμεων του τουριστικού κλάδου και επισήμανε την ανάγκη συλλογικότητας, σύμπνοιας, και ανάληψης δράσεων που στοχεύουν στη βελτίωση της ποιότητας του ελληνικού τουρισμού.

Εξήρε το σύγχρονο δυναμικό ρόλο που μπορεί να έχει το Επιμελητήριο  και χαιρέτισε τις προσπάθειες της διοίκησής του στην κατεύθυνση προόδου του κλάδου.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.