Quantcast
Συνάντηση της Κουντουρά με τον Γενικό Πρόξενο του Ουζμπεκιστάν - enikonomia.gr
share

Συνάντηση της Κουντουρά με τον Γενικό Πρόξενο του Ουζμπεκιστάν

δημοσιεύτηκε:

Πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση μεταξύ της αναπληρώτριας υπουργού Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, Έλενας Κουντουρά και του Γενικού  Πρόξενου του Ουζμπεκιστάν, Ολίμ  Κασίμον στο γραφείο της υπουργού.

Το θέμα που συζητήθηκε στην συνάντηση αυτή ήταν η επανέναρξη της αεροπορικής σύνδεσης του Ουζμπεκιστάν με την Ελλάδα  προκειμένου να  δοθεί έμφαση στις αναδυόμενες αγορές.

Μάλιστα ο στόχος του υπουργείου είναι να τονωθεί το τουριστικό ρεύμα και από το Ουζμπεκιστάν ενόψει της νέας τουριστικής περιόδου. Επιπλέον  εξετάσθηκε η δυνατότητα διοργάνωσης επιχειρηματικού φόρουμ στον τομέα των τουριστικών επιχειρήσεων στην Ελλάδα ή το Ουζμπεκιστάν, με αφορμή την  μελλοντική επίσκεψη της κυρίας Έλενας Κουντουρά στο Ουζμπεκιστάν.

Τέλος η Αναπληρώτρια  Υπουργός εξέφρασε: « την ικανοποίησή της για το άριστο επίπεδο των διμερών τουριστικών σχέσεων»  και συνέχισε λέγοντας ότι:  «οι  δύο χώρες συνδέουν στενούς  δεσμούς  τόσο λόγω της ελληνικής ομογένειας στην περιοχή όσο και της ιστορικής παρουσίας του Μ. Αλεξάνδρου στο Ουζμπεκιστάν».       

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.