Quantcast
Συνεργασία της Ελλάδας με την Κένυα - enikonomia.gr
share

Συνεργασία της Ελλάδας με την Κένυα

δημοσιεύτηκε:

Πρωτόκολλα τουριστικής και αγροτικής συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Κένυας αναμένεται να υπογραφούν το επόμενο διάστημα, ύστερα από τις συναντήσεις που είχαν η υπουργός ΤουρισμούΌλγα Κεφαλογιάννη, ο υφυπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Κούρκουλας και ο γενικός γραμματέας Τουρισμού, Αναστάσιος Λιάσκος με τον  υφυπουργό Εξωτερικών & Διεθνούς Εμπορίου της Κένυας, δρ. Eng. Kibicho Karanja.

Στις συναντήσεις αυτές δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στις επιχειρηματικές, οικονομικές και διπλωματικές σχέσεις μεταξύ  αυτών  των χωρών.

Αποφασίστηκε η υπογραφή πρωτοκόλλων συνεργασίας στους τομείς του τουρισμού, της αγροτικής ανάπτυξης, της διπλής φορολογίας, της συνεργασίας μεταξύ των λιμανιών Πειραιάς – Μομπάσα σε  θέματα υποδομών και τεχνογνωσίας, εμπορευματικών μεταφορών  και άλλων επιμέρους θεμάτων.

Τα πρωτόκολλα συνεργασίας θα συσφίξουν περαιτέρω τις διμερείς σχέσεις  και θα ενισχύσουν τις δραστηριότητες των επιχειρήσεων των δύο κρατών.

Επιπλέον ο υφυπουργός Εξωτερικών & Διεθνούς Εμπορίου της Κένυας, δρ. Eng. Kibicho Karanja συναντήθηκε με την περιφερειάρχη της Αττικής, Ρένα Δούρου. Στην συνάντηση αυτή συζητήθηκε η συνεργασία της Περιφέρειας Αττικής με αντίστοιχης σημασίας περιφέρειες της Δημοκρατίας της Κένυας.

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.