Quantcast
Συζήτηση για τα καυτά θέματα της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας - enikonomia.gr
share

Συζήτηση για τα καυτά θέματα της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας

δημοσιεύτηκε:

Για  ζητήματα  της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας πρόκειται να μιλήσουν οι ειδικοί  στην διεθνή τουριστική έκθεση  ITB που θα πραγματοποιηθεί στο Βερολίνο από  τις  5 έως 8 Μαρτίου 2015.

Αναλυτικότερα, ο υπουργός Τουρισμού και Πολιτισμού της Μαλαισίας,  Χον  Ντάτο  Σέρι  Μοχάμεντ μπιν  Ταν  Σρι  Αμπντούλ  Αζίζ  είναι φέτος  χορηγός της έκθεσης.  Εν  συνεχεία ο διευθύνων σύμβουλος της Trend ONE, Νίλς  Μιούλερ, θα μεταφέρει στο ακροατήριο τις προβλέψεις του για το πώς οι άνθρωποι θα ταξιδεύουν το 2025, ο επικεφαλής στρατηγικής ταξιδιών του Facebook, Lee McCabe, θα μιλήσει για το πώς λειτουργεί η μεγαλύτερη εταιρία των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στον κόσμο και ο αντιπρόεδρος του ταξιδιωτικού δικτύου της Sabre για τις περιοχές ΕΜΕΑ, Harald Eisenächer, θα αναφερθεί στη διαχείριση του μεγάλου όγκου δεδομένων και το ρόλο τους ως πηγή κατανόησης των καταναλωτικών τάσεων και υπεραξίας.

Τα μέλη του πάνελ που θα απαρτίζονται από διευθύνοντες συμβούλους αεροπορικών εταιριών, θα συζητήσουν τους τρόπους με τους οποίους οι αερομεταφορείς χαμηλού κόστους έχουν αλλάξει τη βιομηχανία τουρισμού αναψυχής.

 Μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου (Hublot, Jean-Claude Biver)  θα μιλήσει για τις καθιερωμένες αγορές τουρισμού πολυτελείας και θα αναδείξει τους τρόπους με τους οποίους η τουριστική βιομηχανία μπορεί  να διδαχτεί από αυτές.

Την ημέρα « Marketing and Distribution» της ITB, ο βραβευμένος ταξιδιωτικός συντάκτης του CNN,  Ντέι  Πέρσι  Βον  Λιπίνσκι  θα κάνει μια επισκόπηση των εμπειριών του σε press trips, δίνοντας συμβουλές στους ταξιδιωτικούς πράκτορες  για το πώς θα τα διοργανώνουν σωστά. Το Φόρουμ Καινοτομίας θα  επικεντρωθεί σε νέα επιχειρηματικά μοντέλα και θα στοχεύσει σε ομάδες.

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.