Quantcast
Τα δύο κριτήρια που επιλέγουν τα ξενοδοχεία οι Ρώσοι τουρίστες - enikonomia.gr
share

Τα δύο κριτήρια που επιλέγουν τα ξενοδοχεία οι Ρώσοι τουρίστες

δημοσιεύτηκε:

Με βάση δύο κριτήρια (All  inclusive ξενοδοχεία  και δωρεάν Wi-Fi) επιλέγουν οι Ρώσοι τουρίστες  την διαμονή τους στα ξενοδοχεία, σύμφωνα μεέρευνα της TUI και της GfK.

Αναλυτικότερα, τα αποτελέσματα της έρευνας έδειξαν ότι το 70% των ερωτηθέντων Ρώσων πολιτών που προέρχονται από την Μόσχα και την Αγία Πετρούπολη, προτιμά το ξενοδοχείο να τους παρέχει κυρίως δωρεάν πρόσβαση στο Wi-Fi. Το 72% αναφέρει ότι: «προς το παρόν καταβάλλει αντίτιμο για την παροχή υπηρεσίας του ασύρματου διαδικτύου σε κάθε ταξίδι του».

 Αξιοσημείωτο είναι δε ότι, το 86% των Ρώσων τουριστών επιθυμεί το ξενοδοχείο όπου   πρόκειται να διαμένει να βρίσκεται κοντά σε παραλία,το 84% θεωρεί σημαντική την περιοχή όπου θα βρίσκεται το ξενοδοχείο, το 83% θέλει το ξενοδοχείο να παρέχει άνετα δωμάτια, ενώ για το 81% σημαντικό κριτήριο είναι  η τιμή του ξενοδοχείου Το 79% ζητά το ξενοδοχείο να έχει εύκολη πρόσβαση στη θάλασσα και το 77% των Ρώσων τουριστών ενδιαφέρεται για  την εικόνα του ξενοδοχείου.

 Μεταξύ άλλων το 69% επισημάνει ότι: «η πρόσβαση στο διαδίκτυο είναι απαραίτητη και κατά την αναζήτηση καταλύματος ή διακοπών πριν την πραγματοποίηση ταξιδίου».

 Από το παραπάνω ποσοστό που έχει αναφερθεί, το 41% δηλώνει ότι: «είναι διατεθειμένο να δεχθεί ως  επιπλέον χρεωστική υπηρεσία την πρόσβαση στο διαδίκτυο». Όμως το 39% των ερωτηθέντων  της  έρευνας ζητά το ξενοδοχείο να παρέχει ως επιπλέον υπηρεσία, ένα ειδικό  γεύμα. 

Μάλιστα οι ειδικοί της TUI εκτιμούν ότι: «η πλειοψηφία των Ρώσων που προτιμά να έχει πρόσβαση στο Wi-Fi οφείλεται στο γεγονός ότι αυτό το φαινόμενο έχει εξαπλωθεί με ραγδαίους ρυθμούς  στη χώρα τους.

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.