Quantcast
Τα Ηνωμ. Αραβικά Εμιράτα θα εδραιωθούν ως αρχαιολογικός προορισμός για την αύξηση τουριστών - enikonomia.gr
share

Τα Ηνωμ. Αραβικά Εμιράτα θα εδραιωθούν ως αρχαιολογικός προορισμός για την αύξηση τουριστών

δημοσιεύτηκε:

Η πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Αμπού Ντάμπι θα εδραιωθεί ως εμπορικός, αρχαιολογικός, περιπετειώδης προορισμός, αναφέρει χαρακτηριστικά το σχετικό δημοσίευμα τουwww.thenational.ae/business, βασιζόμενο σε σχετική δήλωση του επικεφαλής τουριστικού κλάδου.
Αυτό θα συμβεί προκειμένου να αυξηθεί περαιτέρω η επισκεψιμότητα στα Εμιράτα.
Ειδικότερα, ο πρόεδρος του Αμπού Ντάμπι Τουρισμού και Πολιτισμού Αρχής (TCA Αμπού Ντάμπι) δήλωσε στο «The National» ότι: «Το Αμπού Ντάμπι είναι ένα από τα καλύτερα φυλαγμένα μυστικά του κόσμου. Εμείς πρόκειται να δουλέψουμε αρκετά ώστε να επαναπροσδιορίσουμε το Αμπού Ντάμπι ως προορισμό σε παγκόσμιο επίπεδο. Η πλειοψηφία του κόσμου δεν ξέρει τι μπορεί να προσφέρει το Αμπού Ντάμπι στους επισκέπτες του. Αυτό πρόκειται να αλλάξει. Πάντως γίνονται προσπάθειες για τη εύρεση του ιδανικού Marketing των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, προκειμένου να προωθηθούν περαιτέρω ο διάφορες τουριστικές δυνατότητες της χώρας (όπως καγιάκ στις Ανατολικές Μανγκρόβες, παραλίες της Saadiyat, τα μουσεία Al Ain, τα αρχαιολογικά ευρήματα στο Sir Bani Yas Island, τα θεματικά πάρκα της Yas Island».
Μεταξύ άλλων, ταξιδιωτικό πρακτορείο του Εμιράτου αναμένεται να συμπεριλάβει στις δραστηριότητες του και μάρκετινγκ για το Λούβρο Αμπού Ντάμπι, το θεματικό πάρκο Warner Brothers, τα εμπορικά κέντρα στο Al Reem και τα νησιά Al Maryah.
Η αναπληρωτής διευθυντής στο TRI Consulting στο Ντουμπάι Rashid Aboobacker δήλωσε: «Το TCA Αμπού Ντάμπι θα προωθήσει Al Ain ως κορυφαία ιστοσελίδα κληρονομιάς στο Περσικό Κόλπο, μαζί με τους υγροτόπους στο Abu Dhabi και τους αρχαιολογικούς χώρους που χρονολογούνται 10.000 χρόνια για Sir Bani Yas Island. Το Αμπού Ντάμπι έχει μεγάλες δυνατότητες προκειμένου να καθιερωθεί ως ιδανικός προορισμός για τους τουρίστες, καθώς μπορεί να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες σε αυτούς. Αναμένουμε ότι το εμιράτο θα προσελκύσει έναν αυξανόμενο αριθμό τουριστών στο μέλλον, ιδιαίτερα οικογένειες από [τον Κόλπο] και ασιατικές χώρες».



share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.