Quantcast
Τα ρώσικα πρακτορεία δεν μειώνουν τις τιμές των πακέτων διακοπών στην Ελλάδα - enikonomia.gr
share

Τα ρώσικα πρακτορεία δεν μειώνουν τις τιμές των πακέτων διακοπών στην Ελλάδα

δημοσιεύτηκε:

Τα ρώσικα ταξιδιωτικά πρακτορεία δεν μειώνουν τις τιμές των πακέτων διακοπών  με προορισμό την Ελλάδα, παρά την αναταραχή που υπάρχει στη  χώρα, σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεία της έρευνας  της ρωσικής ιστοσελίδας «interfax.ru». Αυτό συμβαίνει,  διότι δεν καταγράφεται η πτώση της ζήτησης του συγκεκριμένου προορισμού.

Ο γενικός διευθυντής της Mouzenidis Travel , Αλέξανδρος Τσαντικίδης ανέφερε ότι: «Στο σύνολο του δικτύου των γραφείων του ομίλου την τελευταία εβδομάδα, δεν υπήρξαν πάνω από μια ντουζίνα ακυρώσεις. Υπήρξαν μέρες με έντονο ενδιαφέρον, μια-δυο μέρες με πωλήσεις ελαφρώς μικρότερες, αλλά σε γενικές γραμμές η ζήτηση κινήθηκε μέσα στα συνήθη όρια».

Την δική της άποψη επί του θέματος εξέφρασε και η διευθύνουσα σύμβουλος της «Pegas Touristik», Άννα Πόντγκόρναγα λέγοντας ότι: «Τα πάντα πωλούνται στις ίδιες ποσότητες όπως πριν, όπως είχαν προγραμματιστεί, δεν υπάρχουν αλλαγές».

Τέλος η διευθύντρια προϊόντων της TUI Ρωσίας, Βερόνικα  Φατίνα  είπε: «Την περασμένη εβδομάδα, η εταιρεία δεν παρατήρησε καμιά μείωση της ζήτησης, αλλά το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα παρατηρήθηκε κάποιο μούδιασμα».

Και συνέχισε λέγοντας: «προφανώς, οι τουρίστες περιμένουν να δουν πώς θα διαμορφωθούν οι εξελίξεις στην Ελλάδα».

Οι εκπρόσωποι των Ρώσων tour operators επισήμαναν  ότι: «Οι τιμές στην Ελλάδα φέτος είναι ανταγωνιστικές  με την Τουρκία και την Αίγυπτο, καθώς τα  ξενοδοχεία  είναι γεμάτα από ειδικές προσφορές».

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.