Quantcast
Telegraph: Πτώση 52% στις κρατήσεις για Κω, διαψεύδουν Thomas Cook και TripAdvisor - enikonomia.gr
share

Telegraph: Πτώση 52% στις κρατήσεις για Κω, διαψεύδουν Thomas Cook και TripAdvisor

δημοσιεύτηκε:

Σημαντική πτώση 52% σημείωσαν οι προκρατήσεις των ξένων τουριστών για την Κω από τις 26 Μαΐου έως 31 Μαΐου σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα εξαιτίας της εγκατάστασης των μεταναστών στο νησί σύμφωνα με δημοσίευμα της Telegraph βασιζόμενο στην ιστοσελίδα των κρατήσεων ξενοδοχείων της Trivago.

Ωστόσο άμεση ήταν η «απάντηση» από τον κορυφαίο Tour Operator Thomas Cook αλλά και την TripAdvisor.

Ο εκπρόσωπος του «Thomas Cook» επισήμανε ότι :«Η Κως εξακολουθεί να είναι ένας  δημοφιλής τουριστικός προορισμός, οι πελάτες απολαμβάνουν τις διακοπές τους και τα θέρετρα λειτουργούν κανονικά».

Από την άλλη μεριά οι επισκέπτες του νησιού μίλησαν θετικά για την διαμονή τους στην Κω στην μεγαλύτερη ιστοσελίδα ταξιδιών, TripAdvisor.

Ειδικότερα τουρίστας που επισκέφτηκε την  Κω τον Μάιο ανέφερε πως: Είναι κρίμα αυτά που γράφονται για την Κω, εμείς πάντως θα την επισκεφθούμε και το 2016».

Αλλος επισκέπτης του νησιού τόνισε μεταξύ άλλων:«’Ημουν στην Κω και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα με τους μετανάστες.».

Επίσης ελάχιστοι ήταν οι τουρίστες που δήλωσαν στην ιστοσελίδα πως θα αναβάλλουν την επίσκεψη τους στην Κω.

Πάντως στο δημοσίευμα της Telegraph σημειώνεται πως σύμφωνα με την Trivago οι προκρατήσεις των ελληνικών τουριστικών προορισμών καταγράφουν διψήφια ποσοστά ανόδου σε σχέση με πέρσι.

Ειδικότερα η Κεφαλονιά καταγράφει αύξηση 66%, η Μύκονος 28% ενώ Κρήτη, Ρόδος και Σαντορίνη σημειώνουν αύξηση στις προκρατήσεις σε ποσοστό 14%.

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.