Quantcast
Τhe Times: Πρώτη επιλογή για τους τουρίστες η Μύκονος - enikonomia.gr
share

Τhe Times: Πρώτη επιλογή για τους τουρίστες η Μύκονος

δημοσιεύτηκε:

«Η Μύκονος αποτελεί πλέον την πρώτη επιλογή για πολυταξιδεμένους και ευκατάστατους τουρίστες, επισκιάζοντας πασίγνωστους καλοκαιρινούς προορισμούς, όπως το Σαιν-Τροπέ και η Ίμπιζα», αναφέρει  το δημοσίευμα  της βρετανική εφημερίδας  «The Times».

Πιο συγκεκριμένα, ο τίτλος του ταξιδιωτικού δημοσιεύματος  είναι: «Κάνε στην άκρη Ίμπιζα & Σαιν-Τροπέ! Καλώς ήρθατε στη Μύκονο, το δημοφιλέστερο στέκι για τους a-list ταξιδιώτες».

Η Μύκονος προσελκύει όλο και περισσότερους κοσμικούς επισκέπτες, ενώ νέα μπουτίκ ξενοδοχεία ανοίγουν κάθε καλοκαίρι για να τους υποδεχθούν και να τους φιλοξενήσουν. Πολλοί από αυτούς, επισκέπτονται τακτικά το νησί, κάνουν προκρατήσεις σε εστιατόρια ή σε άλλες υπηρεσίες πριν καν μπουν στο αεροπλάνο, για να διασφαλίσουν ότι θα απολαύσουν την ανεπανάληπτη εμπειρία των διακοπών που προσφέρει το νησί. 

 Ακόμη ο δημοσιογράφος  της εφημερίδας  που επισκέφθηκε την Μύκονο  τον Αύγουστο  2015, αναφέρει ότι: «Εδώ, στην παραλία της Φτελιάς, δεν υπάρχει δυνατή μουσική και δεν παίζει κανένα ρόλο τι φοράς και ποιος είσαι. Αυτό ισχύει, είτε είσαι απλός επισκέπτης είτε ο Εμίρης του Κατάρ, είτε ο βραβευμένος Γάλλος ηθοποιός Gérard Lanvin, ο οποίος εδώ δίπλα μου μοιράζεται μια πίτσα με τους φίλους του».

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.