Quantcast
Θεοχάρης: Με την κάρτα στους νέους απλοποιούνται τα ταξίδια και η διαμονή σε καταλύματα - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Θεοχάρης: Με την κάρτα στους νέους απλοποιούνται τα ταξίδια και η διαμονή σε καταλύματα – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

“Με την χορήγηση της προπληρωμένης κάρτας των 150 ευρώ στους πολίτες ηλικίας 18-25 ετών απλοποιούνται και απελευθερώνονται τα ταξίδια, η διαμονή σε τουριστικά καταλύματα όπως και στην περίοδο της πρώτης πανδημίας, αρκεί κάποιος να έχει εμβολιαστεί”, τόνισε ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης
Όπως είπε, “Με προνομιακές διευκολύνσεις ειδικά για τους νεότερους συμπολίτες μας μεταξύ 18-25 ετών που έχουν εμβολιαστεί είναι η έμπρακτη απόδειξη ότι και το υπουργείο Τουρισμού συμμετέχει ενεργά στην εθνική προσπάθεια υπέρ της ενθάρρυνσης των εμβολιασμών. Εξάλλου η δύσκολη ισορροπία, ο συνδυασμός μεταξύ ελευθερίας και ασφάλειας είναι αυτά που κάνουμε αυτά τα 2 χρόνια στον τουρισμό μας. Με την κάρτα νέων, τα ταξίδια, η διαμονή σε τουριστικά καταλύματα απλοποιούνται και απελευθερώνονται όπως και στην περίοδο της πρώτης πανδημίας , αρκεί κάποιος να έχει κάνει το αυτονόητο δηλαδή να έχει εμβολιαστεί. Αυτό δείχνει πόσο πολύ χρειαζόμαστε όλοι ανεξαρτήτως ηλικίας τη θωράκιση της υγείας μας, την οποία όπως έχει αποδειχθεί μόνο ο εμβολιασμός μπορεί να προσφέρει.
Η δωρεάν πρόσβαση έως του ύψους  των 150 ευρώ ανά άτομο σε δραστηριότητες και διοργανώσεις οι οποίες σε γενικές γραμμές προϋποθέτουν συνάθροιση αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο,  ένα μπόνους για κάθε εμβολιασμένο νέο ο οποίος αποδεικνύει με την υπεύθυνη στάση του ότι παίρνει στα σοβαρά το ζήτημα της υγείας του αλλά και της υγείας των άλλων. Η ελληνική κυβέρνηση και το υπουργείο Τουρισμού με τα μέτρα που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης εντείνουν την εκστρατεία υπέρ του εμβολιασμού ώστε τυχόν αρνητικές εξελίξεις λόγω της μετάλλαξης δέλτα του κορονοϊού να βρουν την πατρίδα μας έτοιμη και καλά προστατευμένη. Η κάρτα νέων εκτός από την άμεση χρησιμότητά της αποτελεί μια πρόκληση και μια πρόσκληση επιστροφής στην κανονικότητα την οποία μόνο μέσω του εμβολιασμού μπορούμε να πετύχουμε”.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.