Quantcast
Thomas Cook: Ασφάλειες ζωής και υγείας στα τουριστικά πακέτα - enikonomia.gr
share

Thomas Cook: Ασφάλειες ζωής και υγείας στα τουριστικά πακέτα

δημοσιεύτηκε:

Ασφαλιστικά συμβόλαια ζωής και υγείας πρέπει συμπεριλαμβάνουν τα τουριστικά πακέτα της Thomas Cook αλλά και γενικότερα τα πακέτα διακοπών των τουριστικών πρακτορείων του Ηνωμένου Βασιλείου, προκειμένου να μην συμβεί κάποιο ατύχημα στον πελάτη, σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα τουTravellweekly που βασίστηκε σε έρευνα του πρώην διευθύνοντα συμβούλου του μεγαλύτερου σουπερμάρκετ της Βρετανίας Sainsbury, Τζάστιν Κίνγκ.

Παράλληλα η διοίκηση της Thomas Cook αναγκάστηκε να προβεί σε αυτήν την ενέργεια, διότι το 2006 μία τετραμελής οικογένεια που επέλεξε τουριστικό πακέτο της εταιρείας για την Κέρκυρα, οι γονείς έχασαν τα παιδιά τους εκείνη τη περίοδο εξαιτίας ενός δυστυχήματος.

‘Οπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα: «Τα παιδιά έπαθαν δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα το οποίο προκλήθηκε από ένα ελαττωματικό λέβητα. Την εποχή εκείνη η εταιρεία κατηγορήθηκε στο δικαστήριο ότι παραβιάσει το καθήκον της φροντίδας προς το μέρος τους, αφού η διοίκηση της Thomas Cook προσπάθησε να παρεμποδίσει την οικογένεια να αποκαλύψει τους θανάτους των δυο παιδιών στα μέσα μαζικής ενημέρωσης».

Μάλιστα ο κ. Κίνγ είπε ότι: «Οι Τour Οperators και αλλά και τα στελέχη της ABT θα πρέπει να επανεξετάζουν τα τουριστικά πακέτα που προσφέρουν στους πελάτες», σύμφωνα με το Sky News.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.