Quantcast
To Ισραήλ προωθεί την Κάρπαθο ως τουριστικό προορισμό - enikonomia.gr
share

To Ισραήλ προωθεί την Κάρπαθο ως τουριστικό προορισμό

δημοσιεύτηκε:

Η  προώθηση της Καρπάθου (ως τουριστικός προορισμός) έγινε μέσω της νέας εφαρμογής  Campanion στην έκθεση International Mediterranean Tourism Market  που πραγματοποιήθηκε στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ.

Πρόκειται για την  διαφημιστική καμπάνια της Campanion η οποία προωθεί την Κάρπαθο  ως ξεχωριστό και μοναδικό προορισμό στο site του Kickstarter, το οποίο έχει 10 εκατομμύρια  επισκέπτες κάθε μήνα.

Μάλιστα ύστερα από τις επαφές  που είχε η αντιπροσωπεία της Επιτροπής Τουρισμού του δήμου της Καρπάθου με το ταξιδιωτικό πράκτορα και με τα εξειδικευμένα γραφεία των εναλλακτικών  μορφών  τουρισμού, εκτίμησε ότι υπάρχει  μεγάλο ενδιαφέρον για την ερχόμενη σεζόν. Κατέληξε δε ότι κρίνεται αναγκαία η συμμετοχή ιδιωτικών φορέων στην διαφημιστική καμπάνια για την προβολή της περιοχής.

Σύμφωνα με την Επιτροπή, η κοντινή απόσταση της Καρπάθου με το Ισραήλ, τα κοινά στοιχεία των δύο λαών και ο ενθουσιασμός με τον οποίο αντιμετωπίζει η συγκεκριμένη αγορά την προοπτική ταξιδιών προς την Ελλάδα, είναι παράγοντες που ενθαρρύνουν τις τουριστικές ροές προς το νησί.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.