Quantcast
Τουρισμός για Όλους: Έως πότε μπορεί να εξαργυρωθεί το voucher – Ποιοι θα λάβουν 400 ευρώ - enikonomia.gr
share

Τουρισμός για Όλους: Έως πότε μπορεί να εξαργυρωθεί το voucher – Ποιοι θα λάβουν 400 ευρώ

δημοσιεύτηκε:

Το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους» έχει ημερομηνία λήξης την 1η Απριλίου, και το ποσό είναι αυξημένο σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά. Η διαδικασία είναι πάρα πολύ εύκολη και μπορεί να γίνει ακόμη και στα ΚΕΠ.

Στην πλατφόρμα μπαίνουμε αφού πρώτα έχουμε πιστοποιήσει το κινητό και το email μας στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας.

Αφού έχουμε πιστοποιήσει το τηλέφωνο μας και το email μας, μπαίνουμε στην πλατφόρμα και βάζουμε τον αριθμό του κινητού μας, έρχεται ξανά ένας κωδικός και στη συνέχεια επιλέγουμε αν έχουμε τέκνα και ποιο πιστωτικό ίδρυμα θέλουμε.

Προϋπόθεση αρχικά είναι να έχουμε υποβάλει φορολογική δήλωση για το 2022.

Από εκεί και πέρα, ο κάθε δικαιούχος και οι σύζυγοι μπορούν να υποβάλουν και οι δύο αίτηση, και να πάρει αντίστοιχα και ο καθένας τους το ποσό, εφόσον φυσικά κληρωθούν.

Η επιδότηση αρχίζει από 200 ευρώ που είναι αυξημένη κατά 50 ευρώ σε σχέση με πέρυσι, γίνεται 300 ευρώ για άγαμο με τέκνα, είτε βρίσκονται σε χηρεία με τέκνα και οικογένειες, είτε σε σύμφωνο συμβίωσης ενώ, αν κάποιος έχει αναπηρία από 67% και άνω ή κάποιο τέκνο με αναπηρία, τότε το ποσό προσαυξάνεται στα 400 ευρώ.

Το voucher μπορεί να εξαργυρωθεί σε καταλύματα και ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα και μπορεί να εξαργυρωθεί έως 31 Δεκεμβρίου.

Τα εισοδηματικά κριτήρια ξεκινάνε από 19.000 για άγαμους χωρίς τέκνα και φτάνουν μέχρι τα 41.000 από για οικογένειες με 4 τέκνα και πάνω.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.