Quantcast
Τρεις επιπλέον πτήσεις charter από Πολωνία προς την Πελοπόννησο το 2016 - enikonomia.gr
share

Τρεις επιπλέον πτήσεις charter από Πολωνία προς την Πελοπόννησο το 2016

δημοσιεύτηκε:

Τρεις επιπλέον πτήσεις charter από Πολωνία προς την Περιφέρεια της Πελοποννήσου θα λειτουργήσουν από τις αρχές Μαΐου έως τέλη Οκτωβρίου 2016, όπως έδειξαν τα αποτελέσματα της διεθνούς τουριστικής έκθεσης της Βαρσοβίας «GRECKA PANORAMA 2015», σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Μάλιστα, οι εκπρόσωποι της Περιφέρειας Πελοποννήσου συναντήθηκαν με τους σημαντικότερους tour operators, όπως Greco, Itaka και Rainbow που συνεργάζονται με την Πελοπόννησο.

Τα στελέχη του περιπτέρου της Περιφέρειας της Πελοποννήσου, διένειμαν τοπικά παραδοσιακά προϊόντα (όπως σούπα με βάση τον τραχανά) στους επισκέπτες της έκθεσης οι οποίοι ενθουσιάστηκαν με το προϊόν αυτό.

Μεταξύ άλλων οι Αντιπεριφερειάρχες – Κωνσταντίνα Νικολάκου και Περικλής Μαντάς ανέφεραν στον Επικεφαλής του Γραφείου ΟΕΥ Βαρσοβίας – Νικόλαο  Χριστοδουλίδη και στον Πρέσβη- Ευάγγελο Τσαούση ότι: «Τις έως τώρα δράσεις που έχει προβεί η Περιφέρεια της Πελοποννήσου στην Πολωνική αγορά τα τελευταία τρία χρόνια αλλά για το σχεδιασμό της επόμενης περιόδου συμπεριλαμβάνοντας και τον κρίσιμο τομέα των προϊόντων».

«Σταθερή ήταν η συμμετοχή της Περιφέρειας της Πελοποννήσου στη διεθνή έκθεση τουρισμού TT Warsaw, όσον αφορά στη  φιλοξενία τριών αποστολών για ταξίδια εξοικείωσης με δημοσιογράφους και τουριστικούς επαγγελματίες από την Πολωνία».

Ακόμη σε σχετική ανακοίνωση της Περιφέρειας αναφέρεται ότι: Η Περιφέρεια Πελοποννήσου από την πρώτη στιγμή επένδυσε με συντονισμένες ενέργειες και τα απτά αποτελέσματα στην Πολωνική αγορά είναι εμφανή ήδη από το 2014, όταν ξεκίνησε η πρώτη απευθείας πτήση. Η Πολωνία αποτελεί για την Ελλάδα, μια δυναμική αγορά, με πληθυσμό 38,5 εκ. κατοίκους και αυξανόμενο βιοτικό επίπεδο, όπου για το 2016 υπολογίζεται αύξηση της τάξεως του 10% σε εθνικό επίπεδο για τον εισερχόμενο τουρισμό.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.