Quantcast
Τριήμερη προωθητική εκδήλωση για την τουριστική προβολή της Ικαρίας - enikonomia.gr
share

Τριήμερη προωθητική εκδήλωση για την τουριστική προβολή της Ικαρίας

δημοσιεύτηκε:

Τριήμερη προωθητική εκδήλωση για την τουριστική προβολή της Ικαρίας, θα διεξαχθεί από τις 28 Μαΐου έως 30 Μαΐου στην πλατεία Συντάγματος, στο πλαίσιο του έργου «Τουριστική προβολή Ικαρίας-Φούρνων», το οποίο εντάσσεται στο Ε.Π. «Κρήτης και Νήσων Αιγαίου 2007–2013», είναι συγχρηματοδοτούμενο από το ΕΣΠΑ και έχει αναθέτουσα αρχή τον Δήμο Σάμου.

Το εν λόγω έργο έχει ανατεθεί στην Κοινοπραξία ΣΗΜΑ Α.Ε. – ΒEE GROUP Α.Ε

Ο στόχος της εκδήλωσης, είναι η ανάδειξη της Ικαρίας ως ιδανικός τουριστικός  προορισμός, καθώς θα προβληθούν τα φυσικά πλεονεκτήματα και τα προϊόντα του πρωτογενή τομέα του νησιού.

Η κατάλληλα διαμορφωμένη και πρωτότυπη κινητή μονάδα του δήμου, θα διανέμει στους διερχόμενους προωθητικό υλικό για την Ικαρία. Το έντυπο αυτό αφορά στην υλοποίηση δράσεων προώθησης και προβολής του νησιού, όπως η δημιουργία προωθητικών υλικών, η διαφήμιση σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα, η συμμετοχή σε εκθέσεις τουρισμού στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, η διοργάνωση ταξιδιών γνωριμίας δημοσιογράφων και tour operators, καθώς και η διοργάνωση προωθητικών εκδηλώσεων στην Αθήνα και στην Ικαρία. 

Σημειώνεται ότι η υλοποίηση δράσεων προώθησης και προβολής, κρίνεται ως ιδιαίτερα σημαντική για την τουριστική ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Ικαρίας, ως τουριστικός  προορισμός, τόσο σε εθνικό όσο και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.