Quantcast
Trivago: Οι δημοφιλέστεροι προορισμοί των Ελλήνων για την περίοδο των εορτών - enikonomia.gr
share

Trivago: Οι δημοφιλέστεροι προορισμοί των Ελλήνων για την περίοδο των εορτών

δημοσιεύτηκε:

Την λίστα με τους δημοφιλέστερους προορισμούς των Ελλήνων ταξιδιωτών για την περίοδο  Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς  2015, δημοσίευσε πρόσφατα η Trivago βασιζόμενο στις προκρατήσεις Ελλήνων πολιτών από 1Ιανουαρίου έως 30 Νοεμβρίου 2015 για την περίοδο 24 έως 26 Δεκεμβρίου 2015 και 29 Δεκεμβρίου 2015 έως 2 Ιανουαρίου 2016.

Ειδικότερα τέσσερις προορισμοί βρίσκονται πολύ υψηλά στις προτιμήσεις των ελλήνων εκδρομέων οι οποίοι αφορούν στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Αράχωβα και το Πήλιο.

Οι πόλεις αυτές καταλαμβάνουν τις τέσσερις πρώτες  επιλογές των Ελλήνων πολιτών για την περίοδο εορτών 2015.

Για την περίοδο των Χριστουγέννων, η λίστα συμπληρώνεται από άλλους έξι προορισμούς που περιλαμβάνυον το Μέτσοβο, τα Ιωάννινα, το Ναύπλιο, την Πορταριά, τα Ζαγοροχώρια και την Καστοριά.

Για την Πρωτοχρονιά, η λίστα συμπληρώνεται από την Πορταριά, Ιωάννινα, την Καστοριά, το Μέτσοβο, το Ναύπλιο και το Μεγάλο Πάπινγκο.

Από την άλλη πλευρά αρκετοί Έλληνες επιλέγουν φέτος να γιορτάσουν την πρωτοχρονιά στο εξωτερικό. Πιο συγκεκριμένα η λίστα με τους 10 δημοφιλέστερους προορισμούς για τους Έλληνες την περίοδο των εορτών περιλαμβάνει: Παρίσι, Λονδίνο, Ρώμη, Πράγα, Βιέννη, Βουδαπέστη, Βερολίνο και η Βαρσοβία.

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.