Quantcast
Trivago: Πτώση για Αθήνα, Παρίσι και Λονδίνο - enikonomia.gr
share

Trivago: Πτώση για Αθήνα, Παρίσι και Λονδίνο

δημοσιεύτηκε:

Στην 76η θέση της παγκόσμιας κατάταξης των 100 προορισμών με τα καλύτερα ξενοδοχεία της Trivago βρέθηκε η Αθήνα ενώ Λονδίνο και Παρίσι βρέθηκαν στην 104η και 105η θέση αντίστοιχα…

Σύμφωνα με το αναλυτικό δελτίο της Trivago η Αθήνα σημείωσε πτώση 40 θέσεων στην παγκόσμια κατάταξη των 100 προορισμών με τα καλύτερα ξενοδοχεία, και βρέθηκε στην 76η θέση, με ποσοστό 79,58%, σε αντίθεση με το περασμένο έτος που είχε ενταχθεί στη 36η θέση.

Αξιοσημείωτο είναι ότι το Λονδίνο και το Παρίσι, βρέθηκαν στην 104η και 105η θέση αντίστοιχα, παρόλο το γεγονός ότι είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς προορισμοί.

Μεταξύ άλλων, στην πρώτη θέση βρέθηκε η κινεζική πόλη Sanya (νησί Χαίναν της νότιας Κίνας) και προσφέρει αμμώδεις παραλίες, υπέροχα βουνά, δάση.

Ακολούθησε το Χανοί  του Βιετνάμ, ενώ το  Σορρέντο της  Ιταλίας καταλαμβάνει  την τρίτη θέση. Τέταρτη στην κατάταξη βρίσκεται  η αποκαλούμενη «Αθήνα της Αφρικής», η αυτοκρατορική πόλη  Φες  που βρίσκεται στο Μαρόκο.

Τέλος η Δρέσδη της Γερμανίας, το Ντουμπρόβνικ της Κροατίας και η πολωνική Κρακοβία συνεχίζουν να παραμένουν σε υψηλές θέσεις, αποδεικνύοντας ότι δεν κατέχουν τυχαία τη φήμη των πόλεων με τα καλύτερα ξενοδοχεία.

Την τελευταία θέση από τις 100 κατέχει η Νίκαια της Γαλλίας.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.