Quantcast
Trivago: Τα Χανιά επιλέγουν οι περισσότεροι ξένοι τουρίστες την περίοδο του Πάσχα - enikonomia.gr
share

Trivago: Τα Χανιά επιλέγουν οι περισσότεροι ξένοι τουρίστες την περίοδο του Πάσχα

δημοσιεύτηκε:

Ελληνικές πόλεις επιλέγουν να επισκεφτούν αρκετοί ξένοι τουρίστες για την περίοδο Πάσχα, σύμφωνα με έρευνα Τrivago ενώ την τιμήτική τους φαίνεται πως έχουν τα Χανιά…

Ειδικότερα η έρευνα της online πλατφόρμας βασίστηκε σε αναζητήσεις που έγιναν από 1 Ιανουαρίου έως 15 Μαρτίου 2015, με την πλειοψηφία των ταξιδιωτών να επιθυμεί διακοπές από τις 2 μέχρι 5 Απριλίου.

Ειδικότερα, η πλειοψηφία των ξένων τουριστών έχει επιλέξει να  διανύσει φέτος τις πασχαλινές του διακοπές στα όμορφα Χανιά.

Πιο συγκεκριμένα, τη δεύτερη μεγαλύτερη κρητική πόλη επιλέγουν κατά κύριο λόγο για τις διακοπές τους οι Άγγλοι, οι Πολωνοί, οι Ιταλοί οι Γερμανοί και οι Δανοί.

Μεταξύ  άλλων, οι Πολωνοί, συγκαταλέγουν την Ελλάδα ανάμεσα στους 15 κορυφαίους προορισμούς για τις πασχαλινές  διακοπές τους, δείχνουν  όμως μεγάλη προτίμηση και στην ελληνική πρωτεύουσα, πέραν της πόλης των Χανίων.

Οι Ιταλοί πάντως θεωρούν ως ιδανικούς τουριστικούς προορισμούς: την Αθήνα, τα Χανιά αλλά και την Κω.

Όσον αφορά την περίοδο Πάσχα, οι Γερμανοί προτιμούν να επισκεφτούν την Αθήνα, την Θεσσαλονίκη αλλά και τα Χανιά.

Οι Ισπανοί θεωρούν ως ιδανικό μέρος για διακοπές τους την Αθήνα αλλά και την Μύκονο.

Στον παρακάτω πίνακα παρουσιάζεται συγκεντρωτικά το ενδιαφέρον που δείχνουν συγκεκριμένες χώρες του εξωτερικού για συγκεκριμένες ελληνικές πόλεις για την περίοδο του Πάσχα:

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.