Quantcast
trivago.gr: Αυτά είναι τα μοναστήρια που μετατράπηκαν σε πολυτελή ξενοδοχεία - enikonomia.gr
share

trivago.gr: Αυτά είναι τα μοναστήρια που μετατράπηκαν σε πολυτελή ξενοδοχεία

δημοσιεύτηκε:

Τα μοναστήρια της Ευρώπης  που μετατράπηκαν σε πολυτελή ξενοδοχεία προτείνει η trivago.gr  για διαμονή στους τουρίστες. Τα ξενοδοχεία αυτά, διατηρούν την αρχιτεκτονική ομορφιά αλλά και τη μεγαλοπρέπειά τους.

Ειδικότερα, πέντε είναι τα μοναστήρια που μετατράπηκαν σε ξενοδοχεία. Η πλήρης λίστα είναι η ακόλουθη:

Το ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων της  Ισπανίας, «Parador de Plasencia», βρίσκεται στην πόλη της Πλασένσιας , Κάσερες και στεγάζεται στο μοναστήρι του Σάντο Ντομίνγκο. Το «Parador de Plasencia» είναι χτισμένο σε γοτθικό ρυθμό, διαθέτει όμορφη διακόσμηση, θολωτές οροφές και 40 μοναδικά δωμάτια, που μπορεί κανείς να διαλέξει. Εδώ μπορεί κανείς να ανακαλύψει τη γαστρονομία, τον πολιτισμό, τη φύση αλλά και την νοοτροπία  των ανθρώπων της Ισπανίας.

Την επόμενη θέση στη λίστα, κατέχει το ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων του Βελγίου, «Martin’s Patershof, Μεσελέν». Το ξενοδοχείο έχει γοτθικό στυλ, διατηρεί  την ιστορία  του αλλά εκπληρώνει και τις ανάγκες του σύγχρονου ταξιδιώτη.

Στη λίστα περιλαμβάνεται και  το ξενοδοχείο πέντε αστέρων της Κολομβίας «Sofitel Legend Santa Clara Cartagena». Θεωρείται το πιο ξεχωριστό ξενοδοχείο της Κολομβίας και αποτελεί ένα αρχιτεκτονικό κόσμημα του 17ου αιώνα. Επιπλέον  το «Sofitel Legend Santa Clara Cartagena» αποκαλείται και μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς του ένθους και της ανθρωπότητας. Σήμερα, το ξενοδοχείο Santa Clara προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες και συνδυάζει την πολυτέλεια και την άνεση με την κολομβιανή πολιτιστική κληρονομιά.

Ακολουθεί  το ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων  της Ολλανδίας, «Kruisherenhotel Maastricht», το οποίο βρίσκεται στο κέντρο του Μάαστριχτ. Το ξενοδοχείο συνδυάζει αρμονικά το παλαιό στοιχείο με το μοντέρνο στοιχείο, ενώ  η εντυπωσιακή μεσαιωνική αρχιτεκτονική του ξενοδοχείου, κλέβει τις εντυπώσεις των επισκεπτών.

Στη λίστα συγκαταλέγεται και  το πεντάστερο  ξενοδοχείο  της Τσεχίας «Mandarin Oriental Prague», το οποίο διαθέτει 99 δωμάτια και σουίτες, εξαιρετική κουζίνα και ένα υπέροχο spa (το μοναδικό στον κόσμο που βρίσκεται σε ένα πρώην αναγεννησιακό παρεκκλήσι). Το «Mandarin Oriental Prague», ενδείκνυται  ως ένα ήσυχο καταφύγιο, εμποτισμένο από αιώνες ιστορίας.

 

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.