Quantcast
trivago.gr: Η Ελλάδα στην λίστα με τις χώρες με τα καλύτερα ξενοδοχεία σε παγκόσμιο επίπεδο - enikonomia.gr
share

trivago.gr: Η Ελλάδα στην λίστα με τις χώρες με τα καλύτερα ξενοδοχεία σε παγκόσμιο επίπεδο

δημοσιεύτηκε:

Η Ελλάδα εντάσσεται στη λίστα με τις χώρες που περιλαμβάνουν τα καλύτερα ξενοδοχεία τόσο σε ευρωπαϊκό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο, σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της trivago.gr. Ειδικότερα, η πλήρης λίστα με τις 25 χώρες που περιλαμβάνουν τα καλύτερα ξενοδοχεία σε ευρωπαϊκό επίπεδο είναι η ακόλουθη:

Τις πρώτες θέσεις καταλαμβάνουν η Βοσνία, Μονακό, Λιχτενστάιν. Ακολουθούν η Σερβία, Αυστρία, Αλβανία, Μαυροβούνιο, Ουγγαρία και Σλοβενία.

Στην λίστα αυτή περιλαμβάνονται και οι χώρες όπως: Σλοβακία, Πολωνία, Κροατία, Λιθουανία, Άγιος Μαρίνος, Ιρλανδία και Γεωργία.

Εξίσου αγαπημένοι προορισμοί θεωρούνται η Ελλάδα που καταλαμβάνει την 17 η θέση στην λίστα, η Τσεχία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Ισλανδία, Ιταλία, Λετονία. Η λίστα ολοκληρώνεται με την  Ουκρανία και με τη  Κύπρο.

Από την άλλη πλευρά η λίστα με τις 100 χώρες που περιλαμβάνουν τα καλύτερα ξενοδοχεία σε παγκόσμιο επίπεδο είναι η ακόλουθη:

Η πρώτη πεντάδα της λίστας αποτελείται από τα Νησιά Τούρκς και Καήκος, Κέιμαν, Λέσσερ Αντίλλες, Μαλδίβες και την Αγία Λουκία της Καραϊβικής.

Η Ελλάδα καταλαμβάνει την 67η θέση της λίστας (η χώρα βρίσκεται λίγο πιο ψηλά στην λίστα από την Κύπρο που έχει την 79η θέση). Η Ιταλία συναντάται στην 74η θέση της λίστας, ενώ από τις πρώτες 100 θέσεις της παγκόσμιας λίστας λείπει  η Ισπανία.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.