Quantcast
TUI: Η Ελλάδα 1η επιλογή των Γάλλων και Ολλανδών για διακοπές το Πάσχα - enikonomia.gr
share

TUI: Η Ελλάδα 1η επιλογή των Γάλλων και Ολλανδών για διακοπές το Πάσχα

δημοσιεύτηκε:

Πρώτη επιλογή για τις πασχαλινές διακοπές των Γάλλων και των Ολλανδών αποτελεί η Ελλάδα, όπως δείχνουν τα στοιχεία κρατήσεων που ανακοίνωσε ο μεγάλος τουρ οπερέιτορ TUI. Στις προτιμήσεις των Γάλλων έπονται το Μαρόκο και η Ισπανία ενώ των Ολλανδών η Τουρκία.

Παρά τις διαφοροποιήσεις στους προορισμούς, οι ευρωπαίοι πελάτες της TUI αυτό το Πάσχα αναζητούν ηλιόλουστες αποδράσεις, με κυρίαρχη τάση την Ισπανία.

Σε όλη την Ευρώπη, η Ισπανία είναι κορυφαίο προορισμός διακοπών για τους πελάτες της TUI, αναφέρει η εταιρία, η οποία οργανώνει διακοπές σε περισσότερους από 100 προορισμούς για λογαριασμό 20 εκατ. ταξιδιωτών ετησίως.

Οι Γερμανοί, οι Γάλλοι και οι Βέλγοι προτιμούν την ισπανική ενδοχώρα, ενώ οι Βρετανοί, οι Ελβετοί και Αυστριακοί προτιμούν τη Μαγιόρκα και οι Σκανδιναβοί τη Γκράν Κανάρια.

Όσον αφορά τον προορισμό δεύτερης και τρίτης επιλογής, οι Γερμανοί επιλέγουν τη χώρα τους και στη συνέχεια τις ΗΠΑ. Οι Αυστριακοί έχουν ως δεύτερη επιλογή διακοπών το Πάσχα την Αίγυπτο ή τις Μαλδίβες, οι Ελβετοί το Μαυρίκιο και τη Δομινικανή Δημοκρατία και οι Σκανδιναβοί την Ταϋλάνδη και την Κύπρο.

Επίσης, ανάμεσα στους ευρωπαίους πελάτες της TUI, δημοφιλείς προορισμοί είναι το Κέιπ Βέρντε και η Καραϊβική ενώ η Αίγυπτος (ιδιαίτερα η Ουργκάντα) ανεβαίνει στις προτιμήσεις πολλών Γερμανών, Ελβετών, Αυστριακών και Βέλγων.

Πηγή: Tornosnews.gr


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.