Quantcast
Turkish Airlines: Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τον ελληνικό τουρισμό - enikonomia.gr
share

Turkish Airlines: Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τον ελληνικό τουρισμό

δημοσιεύτηκε:

«Η Turkish Airlines θα εξακολουθήσει να στηρίζει την Ελλάδα τόσο με τη δύναμη του δικτύου της, καθώς και με την πολυετή εμπειρία των στελεχών της, με κύριο στόχο την ενδυνάμωση και ενίσχυση του τουρισμού της χώρας,  προσδίδοντας προστιθέμενη αξία τόσο στους πελάτες της αλλά και στη χώρα». Τα παραπάνω δήλωσε μεταξύ άλλων ο νέος γενικός διευθυντής της Turkish Airlines Ελλάδος, κ. Αλπ Γιαβουζεσέρ, με αφορμή την ανάληψη των νέων του καθηκόντων.  Για τα νέα του καθήκοντα δήλωσε: «Αισθάνομαι μεγάλη τιμή για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει η Turkish Airlines με την ανάθεση του ρόλου του γενικού διευθυντή  της Turkish Airlines Ελλάδος, αλλά και μεγάλη χαρά που έρχομαι στην Ελλάδα, μια σημαντική αγορά-κλειδί  με μελλοντικές δυνατότητες που αποτέλεσε τον πρώτο διεθνή  προορισμό της εταιρίας μας.  Τα νέα του καθήκοντα επισήμως ανέλαβε από το Φεβρουάριο. Ο Α. Γιαβουζεσέρ θα είναι υπεύθυνος για την υλοποίηση των στόχων της εταιρείας και τη στρατηγική ανάπτυξης της Turkish Airlines Ελλάδος, δίνοντας έμφαση στο operations, τις πωλήσεις και το marketing.

Ο Άλπ Γιαβουζεσέρ είναι κάτοχος MBA με ειδίκευση στο International Quality Management. Πρόκειται για στέλεχος με 15 χρόνια εμπειρία  στον αεροπορικό κλάδο, έχοντας εργαστεί για την Turkish Airlines σε διάφορα τμήματα ως Cabin Attendant, Call Center, Ground Operation Department και Commercial Manager. Από το 2011 μέχρι σήμερα διετέλεσε γενικός διευθυντής της Turkish Airlines Πακιστάν με μεγάλη επιτυχία.

Τον Ιούλιο του 2011, αφού ανέλαβε καθήκοντα στο Ισλαμαμπάντ, ήταν  επίσης υπεύθυνος για την επιτυχή έναρξη ενός νέου σταθμού της Turkish Airlines έπειτα από τις επίμονες  προσπάθειες.

Έχει κατακτήσει πολλές διακρίσεις και επαίνους για το κοινωνικό του έργο και την ανθρωπιστική του προσέγγιση, τόσο από τη διπλωματική κοινότητα, τις μη κυβερνητικές οργανώσεις αλλά και την κυβέρνηση. Πέραν των διακρίσεων αυτών έχει βραβευτεί με το Brand Excellence Award .

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.