Quantcast
«USTOA»: «Business As Usual» παραμένει ο ελληνικός τουρισμός! - enikonomia.gr
share

«USTOA»: «Business As Usual» παραμένει ο ελληνικός τουρισμός!

δημοσιεύτηκε:

Την προσδοκία ότι ο ελληνικός τουρισμός θα συνεχίσει να κινείται σε φυσιολογικούς ρυθμούς, παρά τις αβέβαιες πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις της χώρας, εξέφρασε πρόσφατα η Ένωση Tour Operators των ΗΠΑ, «USTOA» σε ανακοίνωση που εξέδωσε για την Ελλάδα.

Μάλιστα ο πρόεδρος της «USTOA», Τέρρυ Ντάλε επισήμανε ότι: «Τα ενεργά μέλη μας- Τour Operators, μας αναφέρουν ότι δεν περιμένουν ότι θα υπάρξει μεγάλος αντίκτυπος στα προγράμματά τους στην Ελλάδα». 

Και συνέχισε λέγοντας ότι: «Υπάρχει ενημέρωση από τους συνεργάτες στην Ελλάδα ότι όλα είναι ήρεμα και ότι ισχύει το business as usual».

Επιπλέον η ένωση ανέφερε ότι: «Μερικοί Tour Operators εκφράζουν τις ανησυχίες τους σχετικά με πιθανά βραχυπρόθεσμα προβλήματα στην πρόσβαση σε μετρητά από μηχανήματα ΑΤΜ.

Για το λόγο αυτό, συμβουλεύουν τους πελάτες τους να φέρουν μαζί τους μετρητά σε ευρώ σε περίπτωση που υπάρξει πρόβλημα με τα ΑΤΜ».

Αξιοσημείωτο είναι ότι στην ανακοίνωση του USTOA προστίθεται η πιθανότητα εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη, αλλά και οι αλλαγές που θα γίνουν στην τιμολόγηση των προγραμμάτων προς όφελος των Αμερικανών τουριστών.

Παρακολουθήστε όλες τις εξελίξεις από το Liveblog του Enikonomia.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.