Ανοίγει ο δρόμος στην Ελλάδα για την επιμήκυνση της τουριστικής σεζόν από τη βρετανική αγορά, όπως αυτό προέκυψε από την εκδήλωση του 1ου Virtual Greek Alternative Tourism & Gastronomy Workshop που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Στην εκδήλωση αυτή συμμετείχαν 117 τουριστικοί πράκτορες, δημοσιογράφοι, 37 εταιρείες, Βρετανοί εισαγωγείς και χονδρέμποροι του κλάδου των τροφίμων και των ποτών και έγιναν 684 ραντεβού (B2B συναντήσεις) .
Το εν λόγω workshop της Tourism Media & Events, αποτελεί συνέχεια αυτού της Γερμανίας και ειρήσθω εν παρόδω ακολουθούν για το 2021, οι εκδηλώσεις της Γαλλίας (13-15 Απριλίου) και της Δανίας (19-20 Απριλίου), που αφορούν τους τομείς του εναλλακτικού τουρισμού και της γαστρονομίας.
Βρετανική αγορά: Ανοίγει ο δρόμος στην Ελλάδα για την επιμήκυνση της τουριστικής σεζόν
δημοσιεύτηκε:
Τουρισμός
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα
20 λεπτά πριν
Σκέρτσος: Αλλάζουμε το αθηνοκεντρικό μοντέλο ανάπτυξης – Νέες ευκαιρίες για τη Θεσσαλονίκη
20 λεπτά πριν
Σκέρτσος: Αλλάζουμε το αθηνοκεντρικό μοντέλο ανάπτυξης – Νέες ευκαιρίες για τη Θεσσαλονίκη
1 ημέρα πριν
H Realnews αυτής της Κυριακής (20/9/2026)
1 ημέρα πριν
Οι αθλητικές εφημερίδες 19/9/2026
1 ημέρα πριν
Οι οικονομικές εφημερίδες 19/9/2026
ENIKOS NETWORK
Μακρόν και Κάρνεϊ συναντώνται στα γαλλικά νησιά που ο Τραμπ «έντυσε» με την αμερικανική σημαία – Μήνυμα στην Ουάσινγκτον
