Quantcast
Ζάκυνθος: Αύξηση στις αφίξεις των τουριστών - enikonomia.gr
share

Ζάκυνθος: Αύξηση στις αφίξεις των τουριστών

δημοσιεύτηκε:

Αύξηση 5,6% στις τουριστικές αφίξεις στη Ζάκυνθο στο επτάμηνο, ο μέσος όρος των αφίξεων στο αεροδρόμιο της Ζακύνθου παρουσιάζει αύξηση 7,63%.

Αναλύοντας ενδεικτικά τις αγορές του εξωτερικού για το μήνα Ιούλιο, η αγορά της Μεγάλης Βρετανίας, η οποία αποτελεί και την κύρια αγορά μας, παρουσιάζει αύξηση 11,30%.

Από τις χώρες της Κεντρικής Ευρώπης, η Γερμανία δείχνει να ανακάμπτει και παρουσιάζει μεγάλη αύξηση 35,76%.

Στις ανατολικές αγορές, η Ρωσία παρουσιάζει μεγάλη πτώση 82,49%, η οποία είναι και αναμενόμενη, ενώ μεγάλη αύξηση παρουσιάζει η Πολωνία 70,94%

Οι Σκανδιναβικές χώρες παρουσιάζουν μείωση, με τη Νορβηγία 20,02% και τη Σουηδία 18,42 %, ενώ αντίθετα μικρή αύξηση παρουσιάζουν η Δανία 10,14 % και η Φινλανδία 7,23%.

Από τις Βαλκανικές χώρες, η Ρουμανία παρουσιάζει αύξηση 24,69%.

Τέλος, το Ισραήλ, ως νέα αγορά, παρουσιάζει εντυπωσιακά αποτελέσματα, παρότι ακόμη τα νούμερα είναι μικρά, υπερδιπλασιάζοντας τις αφίξεις σε ποσοστό 241,51%.

Αντίστοιχα, από το λιμάνι της Ζακύνθου, η κίνηση του εσωτερικού τουρισμού για τον μήνα Ιούλιο παρουσίασε μείωση σε σχέση με πέρυσι, πράγμα αναμενόμενο λόγω της πολιτικής κατάστασης, παρότι μεσολάβησε το δημοψήφισμα που θα έπρεπε να ανεβάσει την κίνηση, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.