Quantcast
ΑΒ Βασιλόπουλος: Επένδυσε 54 εκατ. ευρώ στο εννεάμηνο - enikonomia.gr
share

ΑΒ Βασιλόπουλος: Επένδυσε 54 εκατ. ευρώ στο εννεάμηνο

δημοσιεύτηκε:

Διατηρήθηκε η αναπτυξιακή πορεία για την AB Bασιλόπουλος και στο εννεάμηνο της τρέχουσας χρήσης, όπως αποτυπώνεται στα οικονομικά της μεγέθη.

Ειδικότερα, και σύμφωνα με ανακοίνωση, ο κύκλος εργασιών διαμορφώθηκε στο επίπεδο των 1,6 δις ευρώ σημειώνοντας αύξηση της τάξης του 13,7% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο της προηγούμενης χρήσης. Παρά το γεγονός, ότι ο κύκλος εργασιών των καταστημάτων ειδών διατροφής, σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιευμένα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, καταγράφει σημαντική μείωση κατά τη διάρκεια του έτους, η ΑΒ Βαασιλόπουλος συνεχίζει να αυξάνει τα μερίδια αγοράς.

Η ΑΒ επισημαίνει ακόμη πως ” με συνέπεια τηρεί τη δέσμευσή της για συνεισφορά στην πράξη στην ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας και στην καταπολέμηση της ανεργίας που καλπάζει στη χώρα μας. Με τη δημιουργία νέων θέσεις εργασίας, αποτελεί σήμερα έναν από τους πιο μεγάλους εργοδότες στην Ελλάδα με περισσότερους από 13.800 εργαζόμενους και αντιπροσωπεύει έναν από τους πιο σημαντικούς επενδυτικούς φορείς σε εθνικό επίπεδο”.

Σε αυτό το πλαίσιο η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει την υλοποίηση του επενδυτικού της πλάνου, με επενδύσεις ύψους 54 εκατ. ευρώ τους πρώτους εννέα μήνες του 2016. Σημειώνεται ότι την περασμένη τριετία (2013-2015) το ποσό επενδύσεων ήταν 260 εκατ. ευρώ.

Το 2016 η συμβολή της ΑΒ Βασιλόπουλος στην απασχόληση ενισχύθηκε με τη δημιουργία 871 νέων θέσεων εργασίας, ενώ στην τριετία 2013-2015 η εταιρία δημιούργησε 1.913 νέες θέσεις εργασίας.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.