Quantcast
Οι διμερείς εμπορικές σχέσεις με την Τουρκία στο επίκεντρο συνάντησης Κορκίδη- Παπούλια - enikonomia.gr
share

Οι διμερείς εμπορικές σχέσεις με την Τουρκία στο επίκεντρο συνάντησης Κορκίδη- Παπούλια

δημοσιεύτηκε:

Οι διμερείς εμπορικές σχέσεις Ελλάδας-Τουρκίας, αλλά και η δυνατότητα συνεργασίας του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς Ε.Β.Ε.Π. με το Επιμελητήριο της Σμύρνης σε τομείς κοινού επιχειρηματικού ενδιαφέροντος, συζητήθηκαν κατά τη συνάντηση του προέδρου του ΕΒΕΠ, Β. Κορκίδη με τη γενική πρόξενο της Ελλάδας στη Σμύρνη, Αργυρώ Παπούλια.

Ο πρόεδρος του ΕΒΕΠ αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία «Τιμώμενη Χώρα», που υιοθέτησε η ελληνική επιχειρηματική κοινότητα θέλοντας να αναδείξει την εμπορική δραστηριότητα και να ανταμείψει την εμπιστοσύνη που επιδεικνύουν οι ξένοι επισκέπτες στη χώρα μας, καθώς προσφέρεται κάθε χρόνο σε «τέσσερις τιμώμενες χώρες» το προνόμιο 20% έκπτωσης σε συνεργαζόμενα καταστήματα.

Επισημαίνεται ότι για το 2016, στις τέσσερις τιμώμενες χώρες συμπεριλαμβάνεται η Τουρκία, και αυτό το προνόμιο θα μπορεί να διατηρηθεί σε μόνιμη βάση για τους εκατέρωθεν επισκέπτες από τις δύο συγκεκριμένες περιοχές, του Πειραιά και της Σμύρνης.

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας αυτής, στο ενδιάμεσο διάστημα θα προγραμματιστούν συναντήσεις των δύο προέδρων και θα δρομολογηθούν κοινές συναντήσεις των μελών των επιμελητηρίων με τη βοήθεια της Ελληνίδας γενικής προξένου, Αργυρώ Παπούλια στη Σμύρνη.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.