Quantcast
Ποιοι διεκδικούν τα 16 ακίνητα της Μαρινόπουλος - enikonomia.gr
share

Ποιοι διεκδικούν τα 16 ακίνητα της Μαρινόπουλος

δημοσιεύτηκε:

Γνωστές αλυσίδες σουπερμάρκετ, επενδυτικές εταιρείες σε ακίνητα και ξένα funds αναμένεται να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό που διενεργεί η Ernst&Young για την πώληση 16 ακινήτων που στεγάζουν καταστήματα της αλυσίδας Μαρινόπουλος.

Σήμερα, 10 Φεβρουαρίου 2017, εκπνέει η προθεσμία υποβολής δεσμευτικών προσφορών για τα 16 ακίνητα που ανήκουν στη “Zenon Real Estate” (Ζήνων Ακίνητα), η οποία τέθηκε σε διαδικασία ειδικής διαχείρισης, ως αποτέλεσμα της αδυναμίας της αλυσίδας να καταβάλλει τα μισθώματα για τη χρήση των καταστημάτων της.

Σύμφωνα με την πρόσκληση διενέργειας του διαγωνισμού που δημοσιεύτηκε, τα ακίνητα της Ζήνων πωλούνται στο σύνολό τους και όχι τμηματικά. Πρόκειται για καταστήματα και αποθήκες της Μαρινόπουλος σε Αγρίνιο, Αιγάλεω, Αργυρούπολη, Γλυφάδα, Αθήνα (στο Κολωνάκι, το γνωστό κατάστημα στην οδό Κανάρη 9), το υπερκατάστημα στη Λένορμαν, στο Περιστέρι, τη Βούλα, στη Θεσσαλονίκη (στη Βας. Όλγας και στη παλιά εθνική Θεσσαλονίκης – Χαλκιδικής), στο Ρέθυμνο, τη Ρόδο, τα Τρίκαλα, στη Βέροια και τη Ξάνθη καθώς και ένα οικόπεδο στο Αγρίνιο.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.