Quantcast
Εμπορικές συμφωνίες ελληνικών επιχειρήσεων με γερμανικές στην έκθεση Food & Life - enikonomia.gr
share

Εμπορικές συμφωνίες ελληνικών επιχειρήσεων με γερμανικές στην έκθεση Food & Life

δημοσιεύτηκε:

Πωλήσεις των προϊόντων τους και εμπορικές συμφωνίες με γερμανικές επιχειρήσεις πέτυχαν οι ελληνικές επιχειρήσεις που συμμετείχαν στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών με απευθείας πώληση, FOOD & LIFE, του Μονάχου, όπως αναφέρει ανακοίνωση του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου.

Ήταν η τρίτη ομαδική συμμετοχή των Ελλήνων παραγωγών στη FOOD & LIFE. Η FOOD & LIFE 2016 διοργανώθηκε από την εταιρεία K.L.Ni. Promotion -μέλος του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου-, υπό την αιγίδα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, επίσημο αντιπρόσωπο του Εκθεσιακού Οργανισμού του Μονάχου στην Ελλάδα και Κύπρο.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία των διοργανωτών, στην FOOD & LIFE 2016, πήραν μέρος 287 εκθέτες από 11 χώρες και την επισκέφθηκαν πάνω από 135.500 επισκέπτες.

Στην ομαδική συμμετοχή έλαβε μέρος για 2η φορά η περιφέρεια Ηπείρου με 20 επιχειρήσεις και παραγωγούς από την περιοχή, καθώς και ακόμη 10 ελληνικές επιχειρήσεις από την υπόλοιπη Ελλάδα: ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΑΜΑΛΘΕΙΑ, BIOSERRES-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, DIVINUM, ΔΡΑΚΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ, EUPHORIA SECRETS, ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΑ, ΚΟΝΤΟΝΑΣΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ, ΡΟΔΑΜΥ και ΡΟΣΑ ΦΙΛΙΠΠΟΣ. Επιπρόσθετα, συμμετείχε ως ανεξάρτητος εκθέτης, η ελληνική εταιρεία CHLOE ellaias.

Η επόμενη FOOD & LIFE πρόκειται να πραγματοποιηθεί από τις 29 Νοεμβρίου έως τις 3 Δεκεμβρίου 2017 και την ελληνική ομαδική συμμετοχή έχει αναλάβει να διοργανώσει για τέταρτη φορά η εταιρεία K.L.Ni. Promotion σε συνεργασία με το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.