Quantcast
Ο Σκλαβενίτης προσκαλεί τους προμηθευτές να υποβάλουν αίτηση για να αποπληρωθούν - enikonomia.gr
share

Ο Σκλαβενίτης προσκαλεί τους προμηθευτές να υποβάλουν αίτηση για να αποπληρωθούν

δημοσιεύτηκε:

Η διοίκηση της Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης, στο πλαίσιο της ανάληψης αποπληρωμής συγκεκριμένων απομειωμένων απαιτήσεων πιστωτών εταιρειών, που προέκυψαν ύστερα από την εξαγορά της Μαρινόπουλος (συμπεριλαμβανομένων των Express M, Σούπερ Μάρκετ Πειραϊκόν, Σούπερ Μάρκετ Ξυνός), προσκαλεί όσους δικαιούχους προμηθευτές έχουν απαιτήσεις να υποβάλουν αίτηση για άμεση αποπληρωμή.

Όπως αναφέρει σε σχετική πρόσκλησή της η διοίκηση της Σκλαβενίτης «Η Σκλαβενίτης ανέλαβε την υποχρέωση αποπληρωμής απαιτήσεων εντός 60 ημερών από την ημερομηνία ολοκλήρωσης της συναλλαγής (σ.σ. συμφωνία εξυγίανσης με τη Μαρινόπουλος) η οποία επήλθε στις 28/2/2017, χωρίς την επιβολή τόκων, προστίμων, προσαυξήσεων και λοιπών επιβαρύνσεων και σύμφωνα με τους λοιπούς όρους, προϋποθέσεις και συμφωνίες εξυγίανσης.

Σημειώνεται επίσης ότι οι συμφωνίες εξυγίανσης δεσμεύουν, αναφορικά και με τις απαιτήσεις, το σύνολο των πιστωτών, ακόμα κι αν ο πιστωτής δεν είναι συμβαλλόμενος ή δεν ψήφισε υπερ εκάστης συμφωνίας εξυγίανσης


Δοθέντος ότι η Σκλαβενίτης επιθυμεί να μην εξαντληθεί ο χρόνος των 60 ημερών αλλά να προχωρήσει σταδιακά στην εξόφληση των απαιτήσεων, υπό την αυτονόητη προϋπόθεση ότι αυτές στηρίζονται και θεμελιώνονται στις ρυθμίσεις συμφωνιών εξυγίανσης και των συναφών εγγράφων, εκ των οποίων προκύπτουν αδιαμφισβήτητα οι απαιτήσεις, με την παρούσα καλούνται: όσοι έχουν στην κατοχή τους νόμιμο τίτλο, έχουν στην κατοχή τους αξιόγραφα, έχουν προβεί σε πράξεις δικαστικής επιδίωξης των απαιτήσεών τους, έχουν εκχωρήσει τις απαιτήσεις τους ή στην οποία έχουν εκχωρηθεί οι απαιτήσεις κατά οποιασδήποτε εταιρείας, καλούνται εντός πέντε ημερών (σ.σ. από σήμερα 30/3) να επικοινωνήσουν με την Σκλαβενίτης». Καταλήγοντας, η εταιρεία παρακαλεί τους προμηθευτές/ δικαιούχους να υποβάλουν το σύνολο των απαραίτητων εγγράφων εκ των οποίων προκύπτει η απαίτησή τους, ώστε να διευκολυνθεί η διαδικασία και να επιτευχθεί η σύντομη αποπληρωμή.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.