Quantcast
Κάλεσμα στους εργαζομένους του ΟΛΠ να καταθέσουν εκδήλωση ενδιαφέροντος για μετάταξη - enikonomia.gr
share

Κάλεσμα στους εργαζομένους του ΟΛΠ να καταθέσουν εκδήλωση ενδιαφέροντος για μετάταξη

δημοσιεύτηκε:

Πρόσκληση σε όσους εργαζόμενους του ΟΛΠ θέλουν να μεταταχθούν σε άλλη υπηρεσία του Δημοσίου, να καταθέσουν σχετική δήλωση ενδιαφέροντος, προκειμένου να καθοριστεί με ακρίβεια ο μέγιστος αριθμός του προσωπικού, απηύθυνε το υπουργείο Ναυτιλίας.

Επισημαίνεται ότι η δήλωση από τους εργαζόμενους δεν συνιστά αίτηση για μετάταξη.

Αίτηση για μετάταξη θα πρέπει να υποβληθεί στη συνέχεια, μετά από νέα ανακοίνωση, κατά τους όρους και στο πλαίσιο της διαδικασίας που ορίζουν οι διατάξεις του άρθρου 11 του Ν.4404/2016.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του υπουργείου, ο αρμόδιος υπουργός, Παναγιώτης Κουρουμπλής, έχοντας υπόψη του τις διατάξεις του άρθρου 11 του Ν.4404/2016, και προκειμένου να εκτιμηθεί, αλλά και να καθοριστεί με ακρίβεια ο μέγιστος αριθμός του προσωπικού της ΟΛΠ ΑΕ, που επιτρέπεται να μεταταγεί, καλεί το ενδιαφερόμενο προσωπικό της εταιρίας, να δηλώσει την επιθυμία του για μετάταξη.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν τη σχετική δήλωση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, είτε αυτοπροσώπως στη Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής (γραφείο 104, κεντρικό κτίριο υπουργείου, Ακτή Βασιλειάδη, Πειραιάς), είτε αποστέλλοντάς την ταχυδρομικά, με συστημένη επιστολή.

Σε κάθε περίπτωση, η δήλωση υποβάλλεται εντός κλειστού φακέλου, εξωτερικά του οποίου θα αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του υπαλλήλου και η ένδειξη: «Δήλωση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για μετάταξη σύμφωνα με το άρθρο 11 Ν. 4404/2016». Η δήλωση θα απευθύνεται στο: Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών, Ακτή Βασιλειάδη, Πύλες Ε1-Ε2, Κεντρικός Λιμένας Πειραιά, ΤΚ 18510.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των δηλώσεων, ορίζεται η 31/07/2017. Στην περίπτωση αποστολής της δήλωσης με συστημένη επιστολή, ως ημερομηνία κατάθεσης λογίζεται η ημερομηνία της ταχυδρομικής σφραγίδας.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.