Quantcast
ΑΝΕΚ Lines: Ειδικές εκπτώσεις στους νέους φοιτητές - enikonomia.gr
share

ΑΝΕΚ Lines: Ειδικές εκπτώσεις στους νέους φοιτητές

δημοσιεύτηκε:

Ειδικές τιμές για όσους πέτυχαν την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας, καθώς και στις οικογένειές τους προσφέρει η Ανώνυμος Ναυτιλιακή Εταιρεία Κρήτης.

Σε ανακοίνωση της η ΑΝΕΚ LINES συγχαίρει τους νέους φοιτητές για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, σημειώνοντας ότι τους στηρίζει έμπρακτα, για μια ακόμη χρονιά, «προσφέροντας ειδικές εκπτώσεις για τις πρώτες τους μετακινήσεις προς και από τον τόπο σπουδών τους».

Οι εκπτώσεις προσφέρονται: Στα δρομολόγια Χανίων – Ηρακλείου

Έκπτωση 50% σε όλες τις θέσεις επιβατών

Έκπτωση 20% στα ΙΧ και τις μοτοσυκλέτες.

Στα δρομολόγια του Ε/Γ-Ο/Γ «ΠΡΕΒΕΛΗΣ»:

Έκπτωση 50% στην οικονομική θέση και στα αριθμημένα καθίσματα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η έκπτωση ισχύει από την ημερομηνία ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων έως 31/10/2017, ενώ οι ίδιες εκπτώσεις ισχύουν και για τις οικογένειες, εφόσον συνοδεύουν τον επιτυχόντα. Η έκπτωση παρέχεται και στην επιστροφή τους χωρίς τον επιτυχόντα, εφόσον έχουν ταξιδέψει μαζί του στην μετάβαση, με την επίδειξη του «Δελτίου Εξεταζομένου Πανελλαδικών Εξετάσεων 2017» ή φωτοτυπία.

Η έκπτωση θα παρέχεται με την επίδειξη του «Δελτίου Εξεταζομένου Πανελλαδικών Εξετάσεων 2017», τόσο κατά την έκδοση των εισιτηρίων από τα συνεργαζόμενα πρακτορεία όσο και κατά την επιβίβαση στο πλοίο. Η επίδειξη του Δελτίου, ή φωτοτυπία του, είναι απαραίτητη και στις δύο διαδρομές.

Η έκπτωση παρέχεται και στους υποψηφίους που επιλέχθηκαν με το 10% στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2017 (ως δικαιολογητικό θα προσκομίζεται η εκτύπωση Επιτυχούς Εισαγωγής).

Επιπλέον, η ΑΝΕΚ LINES στους φοιτητές/σπουδαστές των ΑΕΙ, ΤΕΙ Ανοικτού Πανεπιστημίου, Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού και στους κατόχους διεθνούς φοιτητικής κάρτας ISIC, προσφέρει:

-50% έκπτωση σε όλες τις θέσεις επιβατών (εκτός LUX)

-20% Έκπτωση στα ΙΧ οχήματα και τις μοτοσυκλέτες.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.