Quantcast
Ταχογράφοι made in Greece για το Βέλγιο - enikonomia.gr
share

Ταχογράφοι made in Greece για το Βέλγιο

δημοσιεύτηκε:

Ταχογράφοι made in Greece υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας που χρησιμοποιεί το Υπουργείο Μεταφορών του Βελγίου.

Τους κατασκευάζει στο εργοστάσιο της στους Αγίους Αναργύρους, εδώ και επτά χρόνια η Veridos Ματσούκης Α.Ε που επικεντρώνεται στις εκτυπώσεις σε έγγραφα υψηλής ασφάλειας.

Μόλις την περασμένη εβδομάδα,τo σχετικό συμβόλαιο με το Ινστιτούτο Οδικών και Εμπορευματικών Μεταφορών του Βελγίου (L’ Institut Transport routier & Logistique Belgique που υπάγεται στο Υπ. Μεταφορών των Βρυξελλών επεκτάθηκε μέχρι το 2019.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ταχογράφος παραδίδεται στη διεύθυνση που έχει δηλώσει ο επαγγελματίας οδηγός εντός 48 ωρών από τη στιγμή που δοθεί η παραγγελία.Στην προηγούμενη σύμβαση το όριο παράδοσης ήταν 4 μέρες.Σε ετήσια βάση 30.000; ταχογράφοι παραδίδονται στο Βέλγιο.

Η εταιρία Veridos Ματσούκης τροφοδοτεί με διαβατήρια, ταυτότητες, άδειες οδήγησης, αξιόγραφα κλπ πολλές ξένες χώρες.
«Η αξιοπιστία της εταιρίας μας αποτελεί εγγύηση για το υπουργείο Μεταφορών του Βελγίου και έτσι συνεχίζεται με τους καλύτερους οιονούς η μακρά και στενή συνεργασία. Μάλιστα, η εταιρία μας διασφάλισε για τους οδηγούς τη μείωση των χρονικών διαστημάτων παράδοσης από τις 4 στις 2 μέρες, καθώς μέσα από ένα εκτεταμένο επενδυτικό πρόγραμμα έχει καταφέρει να ανταποκρίνεται με συνέπεια στα αιτήματα των συνεργατών της» αναφέρει με αφορμή την επέκταση της συνεργασίας με το Ινστιτούτο Οδικών και Εμπορευματικών Μεταφορών του Βελγίου ο Κος Ευθύμιος Ματσούκης, Διευθύνων Σύμβουλος της Veridos Ματσούκης Α.Ε).

«Η διαχείριση των προσωπικών δεδομένων γίνεται με απόλυτο σεβασμό των αυστηρών κανόνων και της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μάλιστα η εταιρία για να ανταποκριθεί στις προδιαγραφές του Βελγικού υπουργείου Μεταφορών έχει επενδύσει σε υψηλή στάθμης πληροφοριακά συστήματα (IT tech) για την ασφάλεια δικτύων» συμπληρώνει ο Κος Ευθύμιος Ματσούκης.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.