Quantcast
Eurobank: Επενδύσεις 300 εκατ. ευρώ την επόμενη τριετία για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της - enikonomia.gr
share

Eurobank: Επενδύσεις 300 εκατ. ευρώ την επόμενη τριετία για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της

δημοσιεύτηκε:

Επενδύσεις ύψους 300 εκατ. ευρώ βρίσκονται σε εξέλιξη από την Eurobank για την επόμενη τριετία στο πλαίσιο του ψηφιακού της μετασχηματισμού, δήλωσε σε συνέντευξη του στο περιοδικό «Startupper mag» που κυκλοφορεί με το «Βήμα της Κυριακής» ο Σταύρος Ιωάννου, αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της Eurobank.

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Ιωάννου, «ο ψηφιακός μετασχηματισμός της Eurobank είναι σε εξέλιξη τα τρία τελευταία χρόνια και απολαμβάνουμε ήδη τα πρώτα αποτελέσματα. “Κτίσαμε” νέες δομές, συνεχίζουμε να επενδύουμε σε νέες τεχνολογίες και στην αναδιοργάνωση παλιών υποδομών. Παράλληλα απλοποιούμε τις εσωτερικές μας διεργασίες», ενώ όπως σημειώνει σε άλλο σημείο, «σε συνεργασία με τη γενική Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού δημιουργούμε νέα προγράμματα και πρωτοβουλίες για να εκσυγχρονίσουμε τις δεξιότητες των ανθρώπων μας, να προσελκύσουμε νέο expertise και να ενισχύσουμε την ψηφιακή αντίληψη».

Μιλώντας εκτενώς για την στήριξη της νεοφυούς επιχειρηματικότητας της Eurobank μέσω και του προγράμματος egg ο κ. Ιωάννου αναφέρει ότι «η απόφασή μας να επενδύσουμε στο egg δώδεκα εκατομμύρια ευρώ στα έξι χρόνια λειτουργίας του, ποσό που αφορούσε κυρίως σε επένδυση σε νέες καινοτόμες ιδέες αλλά και σε επιχειρήσεις που έκαναν τα πρώτα τους βήματα στην καρδιά της οικονομικής κρίσης, έφερε μετρήσιμα αποτελέσματα με θετικό κοινωνικό πρόσημο».

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.