Quantcast
Νέες επενδύσεις από τη Ledra Hotels and Villas - enikonomia.gr
share

Νέες επενδύσεις από τη Ledra Hotels and Villas

δημοσιεύτηκε:

Tης Εύας Οικονομάκη

 

Ενα πολυτελές παραθαλάσσιο boutique resort προτίθεται να αναπτύξει στα Χανιά η Ledra Hotels and Villas, επεκτείνοντας το χαρτοφυλάκιό της. Η αλυσίδα έχει ήδη εξαγοράσει μία μεγάλη έκταση λίγα χιλιόμετρα έξω από την πόλη των Χανίων, με τους ιθύνοντες να ευελπιστούν πως οι εργασίες της επένδυσης θα ξεκινήσουν μέσα σε χρονικό ορίζοντα δύο ετών. «Η Κρήτη αποτελεί στρατηγική προτεραιότητα για τη Ledra. Είμαστε πεπεισμένοι πως η Κρήτη έχει πολλές δυνατότητες να αναπτυχθεί τουριστικά και να αναχθεί και σε χειμερινό προορισμό επεκτείνοντας σημαντικά την τουριστική περίοδο», σημείωσε ο αντιπρόεδρος της Ledra Ηotels and Villas Γιώργος Σπανός.

 

Συμφωνία με τη Marriott

 

Λίγες ημέρες νωρίτερα η Ledra σύναψε εμπορική συμφωνία με τη διεθνή ξενοδοχειακή αλυσίδα Marriott Internatrional για την ξενοδοχειακή μονάδα Domes of Elounda που βρίσκεται στην Ελούντα της Κρήτης. Η Marriott επιστρέφει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Ελούντα μέσω του brand Autograph Collection Hotel, ενός επιμελημένου δικτύου ανεξάρτητων πολυτελών ξενοδοχειακών μονάδων που ανήκουν στο δίκτυο πωλήσεων της αλυσίδας. «Είναι ξεχωριστή τιμή για μας η συνεργασία με Mariott Internatrional και η ένταξη του Domes στην ομπρέλα του Αutograph Collection. Αποτελεί επιβεβαίωση των προσπαθειών μας για προσφορά υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, αλλά λειτουργεί παράλληλα και ως εχέγγυο για τη βελτιστοποίηση των εσωτερικών διαδικασιών οικονομικής, διοικητικής λειτουργίας αλλά και για διασφάλιση με καινοτόμο τρόπο υψηλότατου επιπέδου υπηρεσιών. Με έμφαση στο σεβασμό του περιβάλλοντος, την ασφάλεια των επισκεπτών και την απόλυτη κάλυψη των πιο υψηλών απαιτήσεων το Domes of Elounda υπό τη σκέπη του Αutograph Collection της Marriott International μπαίνει με δυναμισμό στη νέα εποχή του ελληνικού τουρισμού. Εκεί η ποιότητα και η λειτουργική επάρκεια είναι η απαραίτητη προϋπόθεση ανάπτυξης» ανέφερε ο Γ. Σπανός. Η συνεργασία των δύο ομίλων έχει 20ετή διάρκεια και παρέχει στη Ledra τη δυνατότητα να διεισδύσει σε νέες για εκείνη τουριστικά αγορές, όπως είναι η αμερικάνικη. «Η αμερικάνικη αγορά είναι μία πολύ σημαντική αγορά αφού αφενός μειώνει την εποχικότητα των ελληνικών τουριστικών επιχειρήσεων και αφετέρου προχωρά σε προκρατήσεις πολύ πριν την τουριστική περίοδο», επεσήμανε ο ίδιος.

 

Επενδύσεις 16 εκατ. ευρώ

 

Πρόσφατα η Ledra Hotels and Villas υλοποίησε επενδύσεις ύψους περίπου 13 εκατ. ευρώ στην Ελούντα, προωθώντας έναν αναπτυξιακό σχεδιασμό, όχι μόνο στην Κρήτη αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα. To Domes of Elounda διαθέτει 78 σουίτες με εξωτερικό θερμαινόμενο jacuzzi και ιδιωτική πισίνα, 31 premium σουίτες ενός υπνοδωματίου, 42 οικογενειακές σουίτες, 5 πολυτελείς οικογενειακές σουίτες δύο υπνοδωματίων. Επιπλέον, διαθέτει 36 ιδιωτικές κατοικίες από τις οποίες 28 Domes Luxury Residences και 8 Domes Private Residences, αλλά και 4 Ultraluxe Villas.

Ο όμιλος διαθέτει στην ίδια περιοχή και το Sentido Elounda Blu στο οποίο οι επενδύσεις τα δύο τελευταία χρόνια ξεπέρασαν τα 3 εκατ. ευρώ, αλλά και το συγκρότημα Pleiades Villas με 9 πολυτελείς κατοικίες με υψηλό δείκτη ιδιωτικότητας στον Αγιο Νικόλαο.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.