Quantcast
Η ΑΒ Βασιλόπουλος υποψήφια στα World Retail Awards - enikonomia.gr
share

Η ΑΒ Βασιλόπουλος υποψήφια στα World Retail Awards

δημοσιεύτηκε:

Η ΑΒ Βασιλόπουλος εντάσσεται στην λίστα των κορυφαίων φιναλίστ εταιρειών που διεκδικεί την πρωτιά στην κατηγορία «Responsible Retailer of the Year» στο φετινό τελικό των «World Retail Awards», σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Παράλληλα, η σχετική ανακοίνωση αναφέρει ότι: «Η ΑΒ Βασιλόπουλος με το πρόγραμμα “Τρόφιμα Αγάπης” προκρίθηκε σε μια από τις πιο διακεκριμένες διεθνείς διοργανώσεις βραβείων για το λιανεμπόριο, με συμμετοχές από κορυφαίες εταιρείες παγκοσμίως».

Ειδικότερα, τα «Τρόφιμα Αγάπης» είναι ένα καινοτόμο πρόγραμμα το οποίο εφαρμόζεται σε συνεργασία με την Αστική Μη Κυβερνητική Οργάνωση «Μπορούμε» και την Τράπεζα Τροφίμων, το ίδρυμα για την καταπολέμηση της φτώχειας.

Τα «Τρόφιμα Αγάπης» είναι ένα καινοτόμο πρόγραμμα το οποίο εφαρμόζεται σε συνεργασία με την Αστική Μη Κυβερνητική Οργάνωση «Μπορούμε» και την Τράπεζα Τροφίμων, το ίδρυμα για την καταπολέμηση της φτώχειας.Μέσω αυτού, δωρίζονται από τις αποθήκες και τα καταστήματά της ΑΒ, απολύτως υγιή τρόφιμα που έχουν καταστεί μη εμπορεύσιμα λόγω κοντινής ημερομηνίας λήξης ή χτυπημένης συσκευασίας.Σήμερα εφαρμόζεται σε 196 ΑΒητικά καταστήματα με στόχο να εξαπλωθεί σε όλο το δίκτυο της εταιρείας, υποστηρίζει 152 Φορείς και ωφελεί πάνω από 70.000 αποδέκτες.

Αξιοσημείωτο είναι δε ότι τα προϊόντα που δίνονται δεν είναι ληγμένα και ελέγχονται ώστε να ακολουθούν αυστηρούς κανόνες ασφάλειας ανάλογα με την κατηγορία τους.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.