Quantcast
Επιχειρηματική αποστολή από την Κίνα στην Αθήνα - enikonomia.gr
share

Επιχειρηματική αποστολή από την Κίνα στην Αθήνα

δημοσιεύτηκε:

Επταμελής κυβερνητική και επιχειρηματική αποστολή από την Κίνα θα επισκεφθεί στις 15 Απριλίου 2016 τα γραφεία του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου τα οποία βρίσκονται στην Αθήνα.

«Η αποστολή είναι από το Chuzhou, – αναφέρει ανακοίνωση του Επιμελητηρίου – μία από τις τρεις μεγαλύτερες σε επίπεδο ΑΕΠ πόλεις της επαρχίας Anhui της της Κίνας και μία από τις 100 πόλεις της Κίνας με το υψηλότερο ΑΕΠ. Επικεφαλής της αποστολής είναι ο αναπληρωτής εκτελεστικός δήμαρχος του Chuzhou Zhang Yi και στην αποστολή συμμετέχουν τόσο ο διευθυντής του μεγαλύτερου τεχνολογικού πάρκου της περιοχής όσο και οι επικεφαλής των τμημάτων Εξωτερικού Εμπορίου και Διεθνών Σχέσεων της Τοπικής Κυβέρνησης».

«Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρωθυπουργός της Λ.Δ. της Κίνας Li Keqiang είναι από το Chuzhou και η αποστολή που θα επισκεφθεί το Ελληνοκινεζικό Επιμελητήριο ενδιαφέρεται να γνωριστεί και να συναντηθεί, όχι μόνο θεσμικά με το Ελληνοκινεζικό Επιμελητήριο, αλλά και με τα μέλη του επιχειρηματίες, που επιθυμούν να προωθήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στην αγορά του», προστίθεται στη  σχετική ανακοίνωση του επιμελητηρίου.

Οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες που θέλουν να συμμετάσχουν θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση μέχρι τις 14 Απριλίου 2016 και ώρα 16:00 στο επιμελητήριο. 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.