Quantcast
Τσακαλώτος: Δεν μιλάμε για «success story» αλλά για «true story» - enikonomia.gr
share

Τσακαλώτος: Δεν μιλάμε για «success story» αλλά για «true story»

δημοσιεύτηκε:



Εμείς δεν μιλάμε για «success story» αλλά για «true story», τόνισε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος μιλώντας στη Βουλή, ξεκαθαρίζοντας ότι αντιλαμβάνεται τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι πολίτες.

Βγήκαμε στις αγορές και θα ξαναβγούμε για να χτίσουμε «αποθέματα» για την έξοδο από το πρόγραμμα, τόνισε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και επιτέθηκε στην αντιπολίτευση λέγοντας ότι «όταν εσείς φύγατε, αφήσατε άδεια ταμεία».

«Ανεξάρτητα ποια θα είναι η επόμενη κυβέρνηση, εμείς θα έχουμε τα αποθέματα, για να μπορεί να σταθεί η χώρα στα πόδια της», συμπλήρωσε.

Η ΝΔ, είπε ο υπουργός Οικονομικών, έχει βάλει τόσο χαμηλά τον πήχη, που μπορεί να περάσει από πάνω ακόμη και «μία φυματική σαρανταποδαρούσα με πρόβλημα μηνίσκου στα 25 από τα 40 πόδια και κρατώντας σακούλες με τα ψώνια της εβδομάδας από τα Lidl».

Ομολόγησε κι ο ίδιος -μετά τον κ. Χουλιαράκη- εκ νέου ότι η κυβέρνηση επιβάρυνε φορολογικά περισσότερο τη μεσαία τάξη, με το επιχείρημα ότι αποφάσισε να προτάξει την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής φτώχειας.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.