Quantcast
Επιστολή Φραγκιαδάκη στους εργαζόμενους της Εθνικής Ασφαλιστικής - enikonomia.gr
share

Επιστολή Φραγκιαδάκη στους εργαζόμενους της Εθνικής Ασφαλιστικής

δημοσιεύτηκε:

Επιστολή στο προσωπικό της Εθνικής Ασφαλιστικής έστειλε ο διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας, Λεωνίδας Φραγκιαδάκης, με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την Exin και την πώληση της εταιρείας.

Ο κ. Φραγκιαδάκης καλεί το προσωπικό της Εθνικής Ασφαλιστικής να είναι προσηλωμένοι στους στόχους τους και να βλέπουν το μέλλον «με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση και αυτό γιατί έχετε με το μέρος σας την ισχύ και την αξιοπιστία της Εθνικής Τράπεζας και της Εθνικής Ασφαλιστικής».

Ο διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας αποφεύγει οποιαδήποτε άμεση αναφορά στην Exin και στην διαδικασία πώλησης της Εθνικής Ασφαλιστικής. Στην επιστολή απάντησε αμέσως ο Σύλλογος των εργαζομένων στην Εθνική Ασφαλιστική.Στην επιστολή αναφέρεται:

«Αγαπητοί συνάδελφοι,

Με αφορμή τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι η Διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας μεριμνά πάντα για την εύρυθμη λειτουργία του Ομίλου μας στο σύνολό του αλλά και ειδικότερα της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Προτεραιότητά μας είναι η συνέχιση της εξαιρετικά επιτυχημένης πορείας της Ασφαλιστικής, αποτέλεσμα της δουλειάς και αφοσίωσης των ανθρώπων μας.

Η Εθνική Ασφαλιστική υλοποιεί με επιτυχία ένα ιδιαίτερα φιλόδοξο επιχειρηματικό πλάνο, πράγμα που επιβεβαιώνει τις προοπτικές της.

Πιστεύουμε στην δύναμη της Εθνικής Ασφαλιστικής και θα συνεχίσουμε να την αναδεικνύουμε και να τη στηρίζουμε.

Σας καλώ να είστε προσηλωμένοι στους στόχους σας και να βλέπετε το μέλλον με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση και αυτό γιατί έχετε με το μέρος σας την ισχύ και την αξιοπιστία της Εθνικής Τράπεζας και της Εθνικής Ασφαλιστικής.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.