Quantcast
Ούτε ένα κατάστημα χωρίς... αυθαιρεσία στο Ηράκλειο - Συνεχίζονται οι έλεγχοι - enikonomia.gr
share

Ούτε ένα κατάστημα χωρίς… αυθαιρεσία στο Ηράκλειο – Συνεχίζονται οι έλεγχοι

δημοσιεύτηκε:

Εντατικοποιούνται οι έλεγχοι στο κέντρο αλλά και στα εκτός των τειχών καταστήματα του Ηρακλείου μετά την “αγρανάπαυση” των γιορτών, καθώς τα μικτά συνεργεία της δημοτικής αστυνομίας, της πολεοδομίας αλλά και – κατά περίπτωση – της ΕΛ.ΑΣ. βγήκαν και πάλι… παγανιά.

Μάλιστα τα στοιχεία που αποκάλυψε στο Cretalive ο πολιτικός προϊστάμενος της δημοτικής αστυνομίας Μαρίνος Παττακός είναι εντυπωσιακά: το δίμηνο 15 Δεκέμβρη – 15 Φλεβάρη, αν εξαιρέσει κανείς το 15νθημερο των γιορτών κατά το οποίο είχαν «παγώσει» οι έλεγχοι, τα μικτά κλιμάκια ήλεγξαν 25 καταστήματα στα οποία, διαβαθμισμένα, κατέγραψαν ισάριθμες παραβάσεις. Δηλαδή δεν υπήρξε ούτε ένα που να μην είχε κάνει κάποια υπέρβαση στις κατασκευές του!

Μάλιστα επιβλήθηκαν πρόστιμα συνολικής αξίας 175.000 ευρώ.

Σημειώστε, πως υπήρξαν και υποδείξεις αλλά και εισαγγελικές παραγγελίες στους ελέγχους που ουσιαστικά, από ένα σημείο και μετά, τελούσαν και υπό την ομπρέλα των δικαστικών αρχών.

Όπως εξήγησε στο Cretalive ο κ. Παττακός απομένουν να ελεγχθούν άλλα τόσα καταστήματα (συνολικά υπό έλεγχο είναι 52) και περιμένουμε όλοι με ενδιαφέρον να δούμε και τη δεύτερη φάση μετά τα πρόστιμα, την επίσημη κοινοποίηση τους δηλαδή και την απομάκρυνση των αυθαιρέτων κατασκευών.


Πηγή πληροφοριών και φωτό: cretalive.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.