Quantcast
Έως 29/4 οι προτάσεις για αλλαγές στα τέλη κυκλοφορίας και φορολογία αυτοκινήτων - enikonomia.gr
share

Έως 29/4 οι προτάσεις για αλλαγές στα τέλη κυκλοφορίας και φορολογία αυτοκινήτων

δημοσιεύτηκε:

Αλλαγές στη φορολογία των αυτοκινήτων και τα τέλη κυκλοφορίας θα προτείνει, έως τις 29 Απριλίου, η ομάδα εργασίας που συστάθηκε την Παρασκευή (18 Μαρτίου), με απόφαση του υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών, η σύσταση της ομάδας δείχνει τη βούληση του υπουργείου για δικαιότερη και πιο αντικειμενική φορολογία των οχημάτων.

                   

Η ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών

 

“Ομάδα Εργασίας για τη διαμόρφωση προτάσεων και την τροποποίηση και τον εξορθολογισμό των νομοθετικών διατάξεων που αφορούν στη φορολόγηση οχημάτων και τα τέλη κυκλοφορίας, συστάθηκε στις 18.03.2016, με απόφαση του Υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου.
Αποτελείται από υπαλλήλους του Υπουργείου Οικονομικών, του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Η Ομάδα Εργασίας θα έχει τη δυνατότητα να καλεί στις συνεδριάσεις της εμπειρογνώμονες και σχετικούς φορείς, για την υποβοήθηση του έργου της. Η διάρκεια λειτουργίας της ορίζεται μέχρι τις 29.04.2016, οπότε και οφείλει να υποβάλει τις προτάσεις της.

Η σύστασή της αποδεικνύει τη βούληση του Υπουργείου Οικονομικών για δικαιότερη και αντικειμενικότερη φορολόγηση των οχημάτων και για την αντιμετώπιση των διαχρονικών αδικιών που έχουν συσσωρευτεί”.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.