Quantcast
Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ πλουτίζει ταχύτερα από οποιονδήποτε άλλο - enikonomia.gr
share

Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ πλουτίζει ταχύτερα από οποιονδήποτε άλλο

δημοσιεύτηκε:

Μπορεί η εκτόξευση των τιμών των μετοχών της Amazon να έφερε τον ιδρυτή της εταιρείας, Τζεφ Μπέζος, έστω για ένα 24ωρο στη θέση του πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο, όμως άλλος είναι εκείνος που έχει καταγράψει τα υψηλότερα έσοδα από την αρχή του 2017 μέχρι σήμερα. Πρόκειται για τον ιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, ο οποίος σύμφωνα με τα στοιχεία του Bloomberg πλουτίζει ταχύτερα από οποιονδήποτε άλλο άνθρωπο στον πλανήτη κατά το τρέχον έτος.

Είναι, μάλιστα, ενδεικτικό πως μόνο κατά τη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας, ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ έβγαλε περισσότερα χρήματα από όσα έχει βγάλει ο Τζεφ Μπέζος από την 1η Ιανουαρίου μέχρι σήμερα.

Συγκεκριμένα, τα έσοδα του «mr. Facebook» από την αρχή του έτους μέχρι σήμερα ανέρχονται στα 23,1 δισεκατομμύρια δολάρια, ανεβάζοντας το συνολικό ύψος της περιουσίας του στα 73,1 δισεκατομμύρια δολάρια. Την ίδια ώρα, ο Τζεφ Μπέζος έχει συγκεντρώσει 19,7 δισεκατομμύρια δολάρια από την 1η Ιανουαρίου έως σήμερα, ανεβάζοντας το σύνολο της περιουσίας τους στα 9=85 δισεκατομμύρια δολάρια.

Και αν δεν … ζαλιστήκατε ήδη αρκετά από τα χρήματα που μπαίνουν στην «τσέπη» του Ζούκερμπεργκ, θα πρέπει να μάθετε πως μόνο τη Δευτέρα ο ιδρυτής του Facebook συγκέντρωσε έσοδα ύψους ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων και βρίσκεται πλέον μία «ανάσα» πίσω από τον Γουόρεν Μπάφετ, ο οποίος είναι ο τέταρτος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο. Πολύ σύντομα, αναμένεται ο Ζούκερμπεργκ να εγκαταλείψει την πέμπτη θέση της λίστας και να ανέβει στην τέταρτη!


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.