Quantcast
Πανικός στο Μανχάταν - Αναφορές για αρκετούς νεκρούς και τραυματίες - enikonomia.gr
share

Πανικός στο Μανχάταν – Αναφορές για αρκετούς νεκρούς και τραυματίες

δημοσιεύτηκε:

Για πολλούς τραυματίες και ενδεχομένως και νεκρούς κάνουν λόγο τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, μετά τους πυροβολισμούς που σημειώθηκαν σήμερα το απόγευμα στο νότιο Μανχάταν.

Η αστυνομία δεν έχει επιβεβαιώσει μέχρι στιγμής αν υπάρχουν θύματα. Ανέφερε μόνο ότι έχει συλληφθεί ένα πρόσωπο. Ένας εκπρόσωπος είπε ότι ερευνώνται “πληροφορίες για πυροβολισμούς” κοντά στο δημαρχείο της Νέας Υόρκης, χωρίς να δώσει καμία άλλη διευκρίνιση.

Σύμφωνα με την εφημερίδα New York Post, τουλάχιστον έξι άνθρωποι στοχοποιήθηκαν από έναν ένοπλο και δύο από αυτούς σκοτώθηκαν. Το τοπικό τηλεοπτικό κανάλι New York 1 μετέδωσε ότι οι νεκροί είναι τέσσερις.

Ο δήμαρχος Μπιλ ντε Μπλάζιο αναμένεται να μεταβεί στο σημείο.

Άλλα τοπικά μμε ανέφεραν ότι γύρω στις 15.00 τοπική ώρα (21.00 ώρα Ελλάδας) έγινε κάποιο επεισόδιο, ενδεχομένως τροχαίο ατύχημα, στο οποίο ενεπλάκησαν ένα φορτηγό και άλλα οχήματα. Ένας οδηγός βγήκε οπλισμένος από το αυτοκίνητό του και άρχισε να πυροβολεί.

Το επεισόδιο έληξε περίπου μία ώρα αργότερα και “δεν υπάρχει ενεργή απειλή”, σύμφωνα με ένα μήνυμα που αναρτήθηκε στο Twitter από έναν εκπρόσωπο του δήμου.


Ως τρομοκρατική επίθεση αντιμετωπίζουν οι αρχές ασφαλείας το επεισόδιο που σημειώθηκε σήμερα στο νότιο Μανχάταν, ανέφερε μια πηγή των υπηρεσιών επιβολής του νόμου.

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ενημερώθηκε για την επίθεση, ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.