Quantcast
Ποιοι σταρ του Χόλιγουντ ζητούν τη βοήθεια της Ιβάνκα για την προστασία μεταναστών-ΦΩΤΟ - enikonomia.gr
share

Ποιοι σταρ του Χόλιγουντ ζητούν τη βοήθεια της Ιβάνκα για την προστασία μεταναστών-ΦΩΤΟ

δημοσιεύτηκε:

Την βοήθεια της κόρης του προέδρου των ΗΠΑ, Ιβάνκα Τραμπ για το πρόγραμμα προστασίας των μεταναστών ζητούν αρκετοί σταρ του Χόλιγουντ.

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε το Σεπτέμβριο ότι, θα καταργήσει το πρόγραμμα DACA για την προστασία από την απέλαση μεταναστών, οι οποίοι είχαν εισέλθει στις ΗΠΑ δίχως νόμιμα έγγραφα όταν ήταν ακόμη ανήλικοι.

Επισημαίνεται ότι, το DACA είχε εισαχθεί το 2012 από τον τότε Πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα, το οποίο προστάτευε από την απέλαση σχεδόν 800.000 νέους μετανάστες που έφταναν στις ΗΠΑ (όταν ήταν ακόμη ανήλικοι). Μπορεί πάντως το εν λόγω πρόγραμμα να μην έχει καταργηθεί ακόμα, ωστόσο το μέλλον των ανθρώπων αυτών παραμένει αβέβαιο.

Το γεγονός αυτό, παρακίνησε αρκετούς σταρ του Χόλιγουντ να στείλουν μέσω των social media μηνύματα στην Ιβάνκα Τραμπ ζητώντας τήν βοήθειά της ώστε να μην τεθεί σε ισχύ η απόφαση Τραμπ.

Ανάμεσα στους σταρ που ζητούν από την κόρη του Προέδρου των ΗΠΑ να βοηθήσει τους «Ονειροπόλους» είναι η Κάρα Ντε Λεβίν, η Ολίβια Γουάιλντ και η Αλέξα Τσανγκ.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.