Quantcast
Σκάνδαλα, ναρκωτικά και "σεξ πάρτι" στη Silicon Valley - enikonomia.gr
share

Σκάνδαλα, ναρκωτικά και “σεξ πάρτι” στη Silicon Valley

δημοσιεύτηκε:

Ένα βιβλίο έχει προκαλέσει ανησυχία στη Silicon Valley, στον τεχνολογικό παράδεισο όπου τα σεξ πάρτι, τα ναρκωτικά και τα σκάνδαλα δεν έχουν τέλος.

Το βιβλίο ονομάζεται “Brotopia: Breaking Up the Boys’ Club of Silicon Valley” και συγγραφέας είναι η δημοσιογράφος του Bloomberg, Emily Chang. Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει στις αρχές του επόμενου μήνα και ήδη έχει προκαλέσει εφιάλτες σε αρκετά στελέχη.

Το Vanity Fair προδημοσίευσε μερικά πιπεράτα αποσπάσματα. Μερικοί από τους ισχυρότερους άντρες της Silicon Valley είναι τακτικοί στα αποκλειστικά πάρτι με τα ναρκωτικά και τα όργια. Τα πάρτι λαμβάνουν χώρα μία ή δύο φορές τον μήνα.

Μερικές φορές ο χώρος είναι ένα επικό μέγαρο στο Pacific Heights του Σαν Φρανσίσκο. μερικές φορές είναι ένα πολυτελές σπίτι στους πρόποδες του Atherton ή του Hillsborough. Σε ειδικές περιπτώσεις, οι επισκέπτες θα μεταβούν βόρεια σε κάποιο κάστρο στην κοιλάδα της Νάπα ή σε ιδιωτικό ακίνητο στο Μαλίμπου ή σε ένα σκάφος δίπλα στην ακτή της Ίμπιζα και το πάρτι θα διαρκέσει ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο. Οι θέσεις αλλάζουν, αλλά πολλοί από τους παίκτες και ο σκοπός παραμένουν οι ίδιοι.

Σε μερικά σενάρια, η ποσόστωση των γυναικών προς τους πλούσιους άνδρες είναι περίπου δύο προς ένα, οπότε οι άντρες έχουν περισσότερες από αρκετές γυναίκες από τις οποίες μπορούν να επιλέξουν, όπως αναφέρει το Vanity Fair.

«Ξέρεις πότε είναι ένα τέτοιο πάρτι», μου είπε ένας επενδυτής τεχνολογίας. “Στα κανονικά πάρτι τεχνολογίας, δεν υπάρχουν σχεδόν καθόλου γυναίκες. Σε αυτά τα είδη πάρτι, υπάρχουν αναρίθμητες γυναίκες”.

Μια γυναίκα επενδυτής που είχε ακούσει για αυτά τα πάρτι πριν την προσεγγίσω, μου είπε: “Οι γυναίκες συμμετέχουν σε αυτά για να βελτιώσουν τη ζωή τους. Είναι ένας υποκλάδος στην Silicon Valley”. Ένας άνδρας επενδυτής που εργάζεται για έναν από τους πιο ισχυρούς άνδρες στην τεχνολογία το έθεσε με αυτόν τον τρόπο: “Βλέπω πολλούς άνδρες που κοιμούνται με δώδεκα γυναίκες την ίδια στιγμή. Αλλά αν καμία από τις δωδεκάδες γυναίκες δεν έχει πρόβλημα με αυτό, υπάρχει έγκλημα; Θα μπορούσατε να πείτε ότι είναι αηδιαστικό αλλά όχι παράνομο – απλώς διαιωνίζει μια κουλτούρα που κρατά τις γυναίκες κάτω”.

Για να είναι σαφές, υπάρχει ένα ευρύ φάσμα των πάρτι για την πειραματική σεξουαλική συμπεριφορά. Ορισμένοι, αποκλειστικά αφιερωμένοι στο σεξ, μπορεί να απέχουν από ναρκωτικά και αλκοόλ (για να ενθαρρύνουν την ασφάλεια και την απόδοση) και να απαιτήσουν μια ισορροπημένη αναλογία των φύλων. Άλλοι είναι πολύ εθισμένοι με τα ναρκωτικά και τις γυναίκες.

Οι άνδρες εμφανίζονται μόνο αν προσκληθούν άμεσα από τον οικοδεσπότη και συχνά μπορούν να φέρουν όσες γυναίκες θέλουν, αλλά οι άνδρες δεν μπορούν να έρθουν μαζί ως συνοδεία. (Αυτό θα ανέτρεπε την προτιμόμενη αναλογία των φύλων.) Οι προσκλήσεις μοιράζονται από στόμα σε στόμα, το Facebook, το Snapchat (τέλειο, επειδή τα μηνύματα εξαφανίζονται σύντομα).


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.