Quantcast
Ποιοι θα πρέπει να υποβάλουν τη φορολογική τους δήλωση έως την Τρίτη - enikonomia.gr
share

Ποιοι θα πρέπει να υποβάλουν τη φορολογική τους δήλωση έως την Τρίτη

δημοσιεύτηκε:

Έως την Τρίτη, 16 Ιουλίου θα πρέπει οι δικαιούχοι της τρίτης δόσης του επιδόματος παιδιού για το 2019 να υποβάλουν τη φορολογική δήλωση τους για το φορολογικό έτος 2018 στο taxisnet.

Όπως αναφέρει ο ΟΠΕΚΑ σε ανακοίνωση του,η τρίτη διμηνιαία δόση του 2019 (για τον Μάιο και τον Ιούνιο) θα καταβληθεί στις 25-26 Ιουλίου, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, σε όλους όσοι θα έχουν υποβάλει αίτηση Α21 για το 2019, καθώς και τη φετινή τους φορολογική δήλωση, μέχρι και τις 16 Ιουλίου.

Δικαιούχοι που έχουν ήδη υποβάλει αίτηση Α21 για το 2019, αλλά δεν έχουν υποβάλει φετινή φορολογική δήλωση, μέχρι σήμερα, καλούνται να την υποβάλουν εγκαίρως, μέχρι τις 16 Ιουλίου, ώστε να εκκαθαριστεί το επίδομα παιδιού με βάση το εισόδημα του 2018. Μετά την υποβολή της φορολογικής δήλωσης τρέχοντος έτους ή τροποποιητική αυτής, το ποσό του επιδόματος επαναϋπολογίζεται αυτόματα με βάση το εισόδημα και δεν απαιτείται υποβολή εκ νέου αίτησης Α21.

Όσοι δεν υποβάλλουν εγκαίρως τη φορολογική δήλωσή τους, θα λάβουν σε επόμενη καταβολή και μετά την υποβολή της φορολογικής δήλωσής τους, αναδρομικά το ποσό που δικαιούνται.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.