Quantcast
Ενδιάμεσες φθινοπωρινές εκπτώσεις: Πότε αρχίζουν και πόσο θα διαρκέσουν - enikonomia.gr
share

Ενδιάμεσες φθινοπωρινές εκπτώσεις: Πότε αρχίζουν και πόσο θα διαρκέσουν

δημοσιεύτηκε:

Από την 1η έως και την 15η Νοεμβρίου 2021 θα διεξαχθεί το δεκαπενθήμερο των φθινοπωρινών ενδιάμεσων εκπτώσεων, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών.

Κατά τη διάρκεια των ενδιάμεσων εκπτώσεων εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και των υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία του ποσοστού έκπτωσης.
Στο διάστημα αυτό παρέχεται από το νόμο η δυνατότητα της προαιρετικής λειτουργίας των καταστημάτων την πρώτη Κυριακή της περιόδου, που φέτος συμπίπτει με την 7η Νοεμβρίου, με προτεινόμενο από τον Ε.Σ.Α ωράριο λειτουργίας, από τις 11 π.μ. έως τις 6 μ.μ.

Καφούνης για εκπτώσεις: Όλες οι εμπορικές αγορές της Αθήνας παραμένουν ασφαλείς

Με την ευκαιρία της έναρξης των ενδιάμεσων εκπτώσεων, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών Σταύρος Καφούνης, απευθυνόμενος προς τους καταναλωτές δηλώνει ότι όλες οι εμπορικές αγορές της Αθήνας παραμένουν ασφαλείς, τα καταστήματα με πραγματικό αίσθημα ευθύνης συνεχίζουν να τηρούν ευλαβικά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα προστασίας και καλεί τους καταναλωτές να ενισχύσουν όσο μπορούν την αγορά, εκμεταλλευόμενοι τις μειωμένες τιμές των προς διάθεση προϊόντων.
Τέλος, απευθυνόμενος προς τους συναδέλφους εμπόρους, τους διαβεβαιώνει πως ο Ε.Σ.Α με γνώμονα την απαίτηση του συνόλου των επιχειρηματιών αλλά και των φορέων εκπροσώπησης των καταναλωτών της χώρας, εμμένει στο αίτημα του για άμεση κατάργηση του παρωχημένου θεσμού των ενδιάμεσων εκπτώσεων, οι οποίες παρά τις διαβεβαιώσεις των αρμοδίων δεν έχουν ακόμα καταργηθεί.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.