Quantcast
Δύο αδερφές εγκατέλειψαν τις δουλειές τους και βγάζουν εκατομμύρια ως fashion blogger - enikonomia.gr
share

Δύο αδερφές εγκατέλειψαν τις δουλειές τους και βγάζουν εκατομμύρια ως fashion blogger

δημοσιεύτηκε:

Το 2012 η Έλμα Μπεγκάνοβιτς και η αδελφή της Άμρα είχαν δύο από τις πιο κλισέ δουλειές που μπορεί να φανταστεί κανείς. Η μία ήταν δικηγόρος και η άλλη οικονομολόγος και εργάζονταν σε δύο ιδιωτικές ώρες για πολλές ώρες κάθε μέρα.

Ωστόσο, όλα άλλαξαν για τις δυο τους εν μία νύκτι. Η Έλμα ήταν 26 ετών και η Άμρα 29 όταν κατά τη διάρκεια ενός δείπνου συζητούσαν για θέματα ομορφιάς και μάσκες που μπορεί να φτιάξει κανείς με απλά υλικά που έχει στην κουζίνα του και μία φίλη τούς πρότεινε να το ανεβάσουν online, καθώς είναι ένα από τα θέματα που ενδιαφέρει πολύ κόσμο.

Αυτή η συζήτηση άλλαξε για πάντα τις ζωές των δύο γυναικών. Το ίδιο κιόλας βράδυ αποφάσισαν να εγκαταλείψουν τις δουλειές τους και ξενύχτησαν αναζητώντας στο διαδίκτυο πληροφορίες για τη δημιουργία κώδικα HTML, διαδικτυακού μάρκετινγκ και fashion blogging.

Σήμερα, πέντε χρόνια μετά, οι δύο αδερφές «τρέχουν» δύο μπλογκ, το Club Fashionista και το Amra and Elma. Έχουν επεκτείνει τις δραστηριότητές τους στον χώρο του διαδικτυακού μάρκετινγκ εξυπηρετώντας περίπου 50 πελάτες τον μήνα και έχοντας αναπτύξη ένα δίκτυο 800.000 ατόμων. Ο ετήσιος τζίρος τους – από όλες τις δραστηριότητές τους- αγγίζει το εκατομμύριο και δηλώνουν πολύ ευτυχισμένες που κάνουν κάτι που αγαπούν.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.