Quantcast
ΔΕΗ: Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής των δικαιολογητικών για το αγροτικό τιμολόγιο - enikonomia.gr
share

ΔΕΗ: Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής των δικαιολογητικών για το αγροτικό τιμολόγιο

δημοσιεύτηκε:

Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής των απαιτούμενων δικαιολογητικών για το αγροτικό τιμολόγιο η οποία λήγει στις 31 Δεκεμβρίου 2019 έως τις 30 Ιουνίου 2020. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΕΗ, η απόφαση ελήφθη κατόπιν συνεννοήσεως με την ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

Σημειώνεται ότι η ΔΕΗ εφαρμόζοντας τη σχετική νομοθεσία για την εκκαθάριση του Μητρώου των δικαιούχων του Αγροτικού Τιμολογίου ξεκίνησε τη διαδικασία από το 2014. Παρά τη σχετική πρόοδο που έχει συντελεστεί, μεγάλο μέρος των αγροτών δεν έχει επικαιροποιήσει τα στοιχεία του, καθώς λόγω του αυξημένου όγκου των αιτήσεων που έχουν υποβληθεί στις αρμόδιες υπηρεσίες παρατηρούνται καθυστερήσεις στην όλη διαδικασία.
Η προσπάθεια επίλυσης του προβλήματος μέσω του Συστήματος Υποβολής Αιτήσεων Ενιαίας Ενίσχυσης του ΟΠΕΚΕΠΕ, δεν έχει ακόμα αξιολογηθεί ως προς τα αναμενόμενα αποτελέσματα.
Η ΔΕΗ καλεί εκ νέου τους αγρότες να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητές τους προς την εταιρεία, ειδικά εκείνους που για οποιοδήποτε λόγο έχουν διακόψει την αγροτική τους δραστηριότητα και συνεχίζουν παράτυπα να απολαμβάνουν τα προνόμια του αγροτικού τιμολογίου.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.